Ensana Hotels își extinde prezența cu Hotelul Aquahouse Hotel & SPA din Bulgaria

Ensana, principalul operator hotelier în domeniul hotelurilor de spa medical, anunță extinderea portofoliul său de hoteluri SPA cu Hotelul Aquahouse Hotel & SPA din stațiunea Constantin și Elena, Bulgaria.

Compania Ensana va prelua managementul hotelului de la 1 octombrie și își va pune profesionalismul și experiența în slujba creării unui concept unic de concepte și pachete de tratament care vor avea la bază resursele naturale și expertiza medicală.

”Suntem foarte fericiți să anunțăm că extindem brandul Ensana în Bulgaria, o țară cu o bogată istorie spa, care datează încă din vremea romanilor”, a spus Frank Halmos, CEO of Ensana.

“Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Ensana, care ne va ajuta să livrăm un concept unic de servicii medicale care vor contribui atât la prevenția, cât și la îmbunătățirea stării de sănătate a oaspeților noștri, în condiții de ospitalitate premium. Să aducem Ensana în stațiunea Constantin & Elena face parte din strategia noastră pe termen lung și contribuie la dezvoltarea stațiunii drept un resort anual dedicat mării, spa-ului și deliciilor culinare. Apa termală vindecătoare, precum și celelalte reusurse naturale ale stațiunii, alături de expertiza Ensana, vor crea servicii unicat, care vor exista doar aici. Suntem nerăbdători să începem acest nou capitol”, punctează Lyubomir Stamboliyski, Director de Vânzări și Marketing al stațiunii Constantin & Helena.

Aquahouse Hotel & SPA este un hotel de 5 stele, construit și deschis în anul 2022, situat în stațiunea Constantin și Elena din Bulgaria. Aici, în acest loc de la malul Mării Negre, primii turiști au venit încă din 1908, stațiunea fiind, de altfel, prima de acest fel de la Marea Neagră.

Hotelul oferă o experientă ospitalieră extraordinară în cele peste 400 de camere și suite ale sale, cu vedere la Marea Neagră.

Hotelul oferă o întreagă serie de proceduri și terapii medicale, spa & wellness, care au la bază apa termală vindecătoare, care este o resursă de frumusetețe și sănătate de secole.

Noua locație Ensana deține o colecție impresionantă de piscine interioare și exterioare, precum și o largă zonă termală, care include saune, băi cu aburi și alte facilități. Apa minerală termală are 46 de grade Celsius și este folosită cu succes în tratamente de prevenție și vindecare a bolilor cardiovasculare, endocrine, precum și în afecțiuni ale sistemelor nervoase și musculo-scheletal.

Proprietățile vindecătoare ale apei termale ajută totodată oaspeții să își îmbunătățească întreaga stare de sănătate, precum și sistemul imunitar.

Hotel Aquahouse Hotel & Spa duce mai departe moștenirea romanilor care au folosit izvoarele termale din Bulgaria încă din secolul 4 I.C.

Ensana este principalul operator de hoteluri spa din Europa, care operează în prezent 27 de hoteluri din Cehia, Ungaria, Slovacia, România și UK. Fiecare dintre aceste hoteluri se află situate în destinații balneare, renumite pentru resurselor lor naturale binefăcătoare.

Ensana a dezvoltat un concept inovator, integrativ de sănătate, care are la bază resursele naturale locale și expertiza medicală asistată de metode de tratament modern. Grupul Ensana se dedică permanent îmbunătățirii stării de bine și de sănătate a oaspeților săi, oferind soluții de tratament adaptate fiecărui buget.