Toneli Holding este partener al evenimentului Retail & HoReCa Distribution 2023

Toneli – producător cu distribuție națională, prezent în toate canalele de comerț: Modern Trade, Traditional Trade, Horeca, Industrie, Export, Online – este partenerul evenimentului Retail & HoReCa Distribution 2023.

Grupul Toneli are un model de business integrat pe verticală, deținând în prezent trei capacități de producție de furaje, patru ferme de creștere a tineretului de înlocuire, 16 ferme de producție ouă, trei centre de colectare, sortare și ambalare ouă, o flotă logistică ce asigură hibrid, direct și prin terți distribuția națională a ouălor. Toneli deține și o unitate de producție de fertilizator organic.

Toneli a început producția de ouă ecologice în 2020, acoperind astfel toate segmentele de calitate: producție convențională, la sol, free range, ecologice/bio, ouă funcționale – Omega 3, Seleniu, Kids.

“Viziunea Toneli este să reprezinte un etalon din punct de vedere al modelului de business în domeniul producției și distribuției de ouă de consum și de produse derivate. ” afirmă Toni Khoury, Managing Partner, Toneli.

Despre Retail & HoReCa Distribution 2023

Antreprenorii și managerii din sectorul de distribuție FMCG în Retail și HoReCa, precum și reprezentanții producătorilor de bunuri și servicii pentru această industrie se vor întâlni la Retail & HoReCa Distribution Conference 2023, ediția a iX-a, eveniment organizat de publicația Modern Buyer, în data de 14 septembrie 2021, la Hotel Qosmo**** din Brașov.

Structura evenimentului Retail & HoReCa Distribution

Așa cum v-am obișnuit la fiecare ediție, vom aduce în atenția d-voastră informații relevante, cu privire la: dinamica sectorului de distribuţie în TT şi HoReCa, factorii macro-economici care influențează dezvoltarea businessului, strategiile și planurile de viitor ale marilor jucători, modele reușite de colaborare producător-distribuitor-comerciant.

În cadrul conferinţei organizate cu acest prilej, am structurat conţinutul în trei părţi:

Partea I – prezentarea analizei anuale, realizată de KeysFin România pentru Modern Buyer – și prezentată de Tudor Malearov, Business Developer. În completarea datelor, Dan Matei, Industry Lead Beverages & Tobacco, NielsenIQ, va susţine o prezentare a sectorului de Traditional Trade din România, dar şi a dinamicii pieței FMCG, în general.
Partea a II-a – Panel dedicat furnizorilor FMCG cu privire la strategia si abordările lor pentru cele două canale de vânzare – TT și HoReCa.
Partea a III-a – Panel dedicat managerilor şi antreprenorilor din industria de distribuţie în TT şi HoReCa.

Împreună cu speakerii-invitați, dorim să punctăm noi modele de business în distribuţia de produse FMCG, în contextul în care sistemul clasic de distribuţie se schimbă, sub presiuni diverse: volatilitatea costurilor, cererea consumatorilor, dezvoltarea platformelor B2B de achiziţii, transformarea digitală a companiilor sau reevaluarea investiţiilor de către furnizori.

Într-un panel distinct, Panelul II, împreună cu speakeri relevanţi din rândul furnizorillor în TT şi HoReCa, top manageri din companii, vom oferi exemple despre decizii şi strategii care conduc la modele de business inovatoare și, mai ales, durabile.

Echipa de jurnaliști ai Modern Buyer l-a invitat pe Florin Panfile, Directorul comercial al companiei Toneli, să se alăture altor speakeri prezenți în cadrul conferinței, în panelul dedicat furnizorilor de FMCG din România.

Împreună cu vorbitorii din panelul III, ne dorim să creionăm o imagine a celor două canale de vânzare (Traditional Trade și HoreCa) în 2022 și în primul semestru din 2023, din perspectiva antreprenorilor și managerilor din companiile-lider în distribuția FMCG din România.

Expo Hall – spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional, dar și operatorilor HoReCa.

Peste 20 de expozanţi confirmaţi îşi aşteaptă partenerii de distribuţie în zona Expo Hall, unde vor organiza prezentări de produse și se vor angaja în business networking cu invitații prezenți la eveniment.

Cină de afaceri – În seara zilei de 14 septembrie 2022, Modern Buyer va oferi participanților cadrul perfect pentru discuții relaxate, cu posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Aşteptăm şi la ediţia din 14 septembrie 2023 un număr de aproximativ 200 de participanţi, din toată țara, evenimentul desfăsurându-se pe durata întregii zile.

Informații despre înscrierile la cea de-a IX-a ediție a Retail & Horeca Distribution, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului puteți obține de la: Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro) și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0767118833 și 0729880041.