5 To Go își propune extinderea numărului de cafenele la 200 până în 2020

406

Lanțul de cafenele 5 To Go a ajuns la un număr de 100 de francize și se pregătește să ajungă la 200 de unități, până la finalul lui 2020. În prezent a fost semnată și urmează a fi implementată franciza cafenelei cu numărul 100. În 2018, 5 To Go a dezvoltat spații – concept, precum: 5 To Go Coffee Spot, 5 To Go Drive Thru, 5 To Go Mobile, 5 To Go Concept Store, iar pentru anul 2019, 5 To Go și-a propus să implementeze și un nou concept dedicat zonei de retail.

Pe lângă deschiderea a încă 100 de spații noi în următorii 2 ani, lanțul de cafenele urmărește extinderea pe plan internațional, lansarea a noi concepte de localuri, dezvoltarea gamei de produse și creșterea mediei de bon.

Planul de dezvoltare al companiei include și unități mai spațioase, cu zonă de stat la masă, dorință tot mai prezentă în rândul sugestiilor venite de la clienți. “Avem în continuare un permanent dialog cu clienții noștri și observăm că ușor-ușor, 5 To Go se transformă într-un lovemark. Peste 65% dintre clienții noștri sunt fideli și exclusivi iar, dintre ei, un număr mare își dorește să petreacă mai mult timp în cafenele, să lucreze, să aibă întâlniri de business sau cu prietenii, iar în acest scop, ne propunem să dezvoltăm conceptul către această zonă” spune Radu Savopol, cofondator 5 To Go.

“An de an am reușit să implementăm și să transformăm în fapte reale pronosticurile făcute cu un an în urmă. Așa s-a întâmplat și în 2018, iar datorită programului de consolidare și dezvoltare al echipei, am reușit chiar să realizăm targetul intern de business development, mai repede cu 2 luni. În momentul de față am bifat deja toate ipotezele cu care am plecat la drum în 2018.” a anunțat Radu Savopol, cofondator 5 To Go.