Divizia e-commerce a Lidl caută specialiști SAP, Hybris și Java pentru centrul din București

985

Lidl va angaja în cursul anului 2018 peste 100 de arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java pentru Lidl Digital, un centru de excelență în IT, care va furniza soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale retailerului german.

Lidl Digital își va începe activitatea în București în luna martie, campania de recrutare fiind în plină desfășurare. Se caută atât arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java, precum și Scum Masteri, Business Analysts și Application Manageri. Pe lângă proiecte pline de provocări, un pachet salarial și beneficii atrăgătoare, compania oferă concediu sabatic și concediu pentru dezvoltare personală.

Activitatea centrului va susține rețeaua internațională Lidl în demersurile de a crește inovația în e-commerce și va asigura de pe plan local activităţile necesare funcţionării și optimizării platformelor digitale din grup. Centrul din București își propune să dezvolte soluții pentru tendințele digitale de consum, care să aducă grupul Lidl în topul retailerilor online europeni.

”Sunt foarte mândru că în România vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital după Germania, unde compania dezvoltă platforme digitale de peste zece ani. Este încă o dovadă a faptului că specialiștii români în IT sunt nu doar foarte talentați, ci și foarte bine pregătiți, capabili să facă față cu succes unor provocări globale, mai cu seamă că Lidl este o companie prezentă în 30 de țări”, a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Toate pozițiile disponibile, precum și detalii despre Lidl Digital România pot fi găsite pe site-ul: www.lidldigital.ro

Lidl Digital este divizia de e-commerce a Lidl, care susține și completează operațiunile offline ale retailerului german. Lidl Digital face parte din Grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania și este una dintre primele companii europene care a intrat pe piața de discount online. De mai bine de zece ani, Lidl Digital dezvoltă modelele de afaceri digitale ale Lidl, în calitate de specialist în e-commerce. Cu sedii în Neckarsulm și Berlin și huburi de tehnologie în Barcelona, București și Sofia, Lidl Digital coordonează la nivel internațional implementarea și îmbunatățirea continuă a site-urilor web și aplicațiilor din portofoliu.