Discounterul german KiK deschide primul magazin din București

Retailerul de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, KiK, a deschis primul magazin din București în centrul comercial Bucur Retail Park din bulevardul Timișoara, nr. 56, cel de-al 14-lea magazin al rețelei din România.

Cu o suprafață construită de 630 mp, primul magazin KiK din București își deschide porțile în prima zi de primăvară, 1 martie, de la ora 09:00. Clienții care vor vizita magazinul în ziua deschiderii, dar și pe 2 martie, vor beneficia de 10% reducere la toate produsele.
Pe 2 martie, de la ora 11:00, toți clienții sunt invitați să afle de la Gabi Ralea, blogger de bricolaj și decor, specialist în reamenajari interioare, cum să redecoreze casa după lunile de iarnă și să creeze un decor fresh cu buget redus.

În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliu peste 30 de noi magazine în întreaga țară, dar și în București.

„Ne bucurăm să aducem primăvara cu primul magazin KiK din București, dar nu ne oprim aici. Vor urma alte două deschideri, tot în capitală, în perioada imediat următoare.”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

Compania mizează pe încrederea românilor pentru produse de calitate germană și pe prețurile imbatabile practicate. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.