Debitron Termo mulțumește vizitatorilor prezenți la standul său din cadrul Ro-Fruits & Vegetables Show

Debitron Termo mulțumește vizitatorilor la standul-propriu, din cadrul Ro-Fruits & Vegetables Show, eveniment organizat de Modern Buyer la București. Compania, care oferă soluții tehnico-economice pentru procesarea fructelor și legumelor, a participat în calitate de partener-expozant la Ro-Fruits & Vegetables Show, eveniment dedicat sectorului de legume & fructe, organizat de Modern Buyer la București.

Soluțiile oferite de compania Debitron Termo sunt destinate unor procese tehnologice diverse, precum: spălare, uscare, reducere la dimensiune (tăiere în cuburi, felii și fâșii), extragerea sâmburilor, decapare, decorticare, sortare optică, calibrare, legare mănunchiuri de verdeață, ambalare în vrac, pungi, saci, caserolă, sisteme de banderolare , tip sleever, flowpack.

Compania oferă soluții complete: linii de fabricație pentru gemuri și sucuri, linie de procesare compoturi, linie de procesare fasole verde, spanac, mazăre, linie de curățare, dozare și ambalare afine.

Pe lângă utilaje și sistemele de producție enumerate sunt disponibile, desigur, și accesorile aferente: uși de refrigerare și congelare, sifoane și rigole, uscătoare de cizme, chiuvete, instalații de spălare cu spumă, ecluze-filtre vestiar.

Compania oferă sisteme performante de producere a aburului industrial (generatoare de abur Certuss Dampfautomaten GmbH) sau a aburului pur (Steamtec GmbH) în special pentru regim intermitent pentru încălzire indirectă sau pentru aport în produs. Aceste sisteme includ și componente inovative, cum ar fi: oale de condens tip venturi fără părți în mișcare și fără întreținere, care aduc economii importante de energie și utilități, stații de tratare a apei, filtre cu autocurățare (dedurizare, reducere a nitraților, demanganare, deferizare etc.).

În plus, oferta include aparate de măsură și control cu conexiuni igienice pentru industria alimentară pentru monitorizarea parametrilor de proces: temperatură, presiune, nivel, turbiditate, conductivitate, densitate, concentrație.

„Cooperarea îndelungată cu firme producătoare de prestigiu cu o vastă experiență (FAM NV, Best-Tomra, Cuomo, Krebeck) și adaptarea gamei de produse și soluții tehnice la cerințele diverse ale pieței ne-au dat posibilitatea de a oferi grupuri de utilaje și linii tehnologice pentru diverse aplicații și cerințe individuale.” au declarat reprezentanții companiei.

Referințe din partea clienților Debitron Termo puteți obține de la următoarele companii: Annabela, Monte Verde, Agro Class, Arovit, Fravil, Tymbark, Frigorifer Tulcea, Legofruct.