O delegație de exportatori de legume și fructe din Ucraina vine la București

Pe 26 noiembrie 2019, Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite (FAO) în colaborare cu Asociația Horticultorilor din Ucraina (UHA) organizează la București un eveniment de promovare B2B cu opt dintre cei mai mari exportatori ucrainieni de mere și legume proaspete (morcovi, ceapă, cartofi, sfeclă roșie, varză etc.). La Fruit Trade Ukraine – B2B meetings vor fi prezenți doar exportatori cu certificare GlobalGAP și experiență dovedită la export. Întâlnirile de business vor începe la ora 10, la Grand Hotel Continental, Sala Grigorescu.


Importatorii, distribuitorii, angrosiștii, lanțurile de vânzare cu amănuntul, furnizorii HORECA sunt bineveniți să se înregistreze la aceste sesiuni B2B. Participarea este gratuită cu acordul obținut în scris din partea organizatorilor.

Detalii despre eveniment și modalitatea de participare sunt disponibile aici: https://trade-ukraine.org/fruit/trade-romania/

Ucraina este unul dintre principalii exportatori de mere premium în Europa și crește rapid în exporturile de morcovi proaspeți, cartofi, sfeclă și alte legume.