Daniel Trandafir, D.R.I.M. Daniel: „Furnizorii incep sa creasca investitiile alocate comertului traditional. O mai buna comunicare cu antreprenorii din TT ar fi benefica ambelor parti”

In articolul publicat de Modern Buyer pe data de 9 iunie 2016, cu titlul „Moment istoric in industria de distributie: Grupul Aquila detroneaza Interbrands. Vezi si alte schimbari in Top 20 Distribuitori” s-a strecurat o regretabila greseala, datele financiare mentionate pentru companiile D.R.I.M. Daniel si Reclama Logistic fiind transmise eronat de catre noi.
Precizam ca in 2015, D.R.I.M. Daniel si Reclama Logistic au inregistrat, cumulat, o cifra de afaceri de 307 milioane de lei, in crestere cu 20% fata de 2014, si nu o scadere a afacerilor, asa cum mentionasem anterior de catre noi.
In acest context, prin cumularea cifrelor celor doua companii, D.R.I.M Daniel & Reclama Logistic ocupa locul sapte in acest clasament.
„A fost un an bun pentru noi, cresterea de doua cifre fiind generata de un cumul de factori: reducerea TVA, inviorarea consumului, o usoara extindere a ariei de distributie, o mai buna asezare a noastra in piata, cresterea numarul de furnizori. Acestia din urma incep sa acorde o atentie tot mai mare micilor magazine, dar si investitii pe masura. Cred ca este necesara o mai buna comunicare cu antreprenorii din TT pentru ca acestia sa constientizeze mai bine atuurile pe care e au in piata si sa construiasca pe ele. Speram ca prin astfel de solutii sa vedem cat mai multe exemple de succes si strategii dedicate comertului traditional”, a precizat Daniel Trandafir, Proprietarul celor doua companii de distributie.
Pentru 2016, companiile de distributie administrate de acesta isi vor extinde aria de distributie in afara judetelor acoperite in orezent.