Dan Volentir este noul Director General al Hotelului Crowne Plaza din București

Din iulie, Hotelul Crowne Plaza Bucharest, parte integrantă a celui mai mare grup hotelier românesc, Ana Hotels, are un nou Director General, pe Dan Volentir, care, pâna acum, a ocupat poziția de Regional Business Development Director la Ana Hotels Head Office.

Dan Volentir are o experiență vastă în industria ospitalității, a activat timp de 8 ani în sfera operațională a lanțului hotelier Hilton International in Germania, Bulgaria și România, ocupând poziția de Revenue Manager.

În 2005, a intrat în grupul hotelier Ana Hotels, ca Director General al celor trei unități de cazare din Poiana Brașov, unde a reușit o creștere semnificativă a profitabilitatii, implementând sisteme noi de operare, cât și concepte moderne în aria food & beverage.

La început de mandat, în calitate de Director General la Crowne Plaza București, Dan Volentir își propune să mențină standardele de calitate, astfel încât hotelul din Șos. Poligrafiei să rămână în continuare prima opțiune pentru organizarea de evenimente.

Hotelul Crowne Plaza Bucharest este parte integrantă a celui mai mare grup hotelier românesc, Ana Hotels. La rândul ei, compania operează și alte hoteluri: Athenee Palace Hilton din București, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – Sport, Bradul și Poiana – și Hotelul Europa, cu centrul Spa Ana Aslan Health Spa, din Eforie Nord. În 2019, compania Ana Hotels a avut o cifră de afaceri de 166 milioane de lei.