Countryside – noua marcă proprie Kaufland pentru grădinărit și camping

Kaufland România lansează Countryside, noua marcă proprie pentru pasionații de grădinărit și timp liber în natură. Countryside este prima gamă de produse a retailerului dedicată 100% activităților outdoor. Articolele mărcii Countryside sunt deja disponibile în toate magazinele Kaufland și vor fi prezente la raft până în toamnă, timp în care clienții pot beneficia de diverse promoții speciale.

Cu un sortiment variat, marca proprie Countryside oferă peste 300 de articole pentru grădinărit, amenajări exterioare, dar și produse pentru camping și relaxare în natură, care pun accent pe calitate, durabilitate și prețuri atractive.

Grădinărit – pentru toate gusturile și abilitățile
Printre articolele pe care orice iubitor al grădinăritului ar trebui să le dețină se numără: ustensilele clasice de grădină (lopată, cultivator, plasă, greblă, plantator de bulbi), ghivece de flori, soluții pentru îngrijirea sau repararea gazonului, folii pentru buruieni, foarfece de grădină, decorațiuni și diverse tipuri de mobilier de grădină. Clienții Kaufland pot achiziționa tot ce e necesar amenajării propriului colț de natură, de la răsadnițe cu trei nivele, până la echipamente electrice precum scarificator electric de gazon.

Pentru ca gama să fie completă, clienții pot găsi și echipament de lucru – hainele și încălțămintea necesare grădinăritului, dar și accesorii care fac această activitate mult mai confortabilă și plăcută, precum perna de grădinărit.

Camping și timp liber în natură
Countryside vine și în întâmpinarea clienților care iubesc relaxarea în mijlocul naturii, cu articole speciale pentru camping, care asigură confort maxim întregii familii în zilele petrecute afară. Iubitorii de ieșiri în aer liber au la dispoziție o gamă de 40 de articole de camping, utile pentru o vacanță reușită cu întreaga familie, printre care: hamac, cort de plajă, sac de dormit, ladă frigorifică, scaun pliabil sau șezlong, dar și alte piese de mobilier pentru camping.

Datorită specificului lor, produsele din Countryside au o calitate înaltă și sunt fabricate din materiale durabile pentru a rezista vântului și vremii.