Cooperativa Roua susține evenimentul RO-Fruits & Vegetables Show în calitate de Partener Principal

Ediția 2023 a RO-Fruits & Vegetables Show, eveniment emblematic destinat profesioniştilor din industria de fructe şi legume din România, organizat de Modern Buyer, se bucură de susținerea Cooperativei Roua, în calitate de partener principal.

În sezonul 2023, Cooperativa Roua a produs 500.000 de kg de fructe și legume bio, în creștere față de sezoanele anterioare. Beneficiind de încrederea partenerilor din marile rețele comerciale, au comercializat integral întreaga cantitate, într-un sezon dificil pentru producători.

Tot în 2023, pe lângă culturile tradiționale de fructe și legume, Cooperativa Roua a lansat și produse mai puțin comune, pentru a satisface cerințele variate ale pieței, precum: ardei Kapia mini, ardei Jalapeno, pepeni fără sâmburi.

„Per ansamblu, sezonul 2023 a fost marcat de creștere, diversificare și angajamentul nostru continuu pentru agricultura durabilă și produse de înaltă calitate. Suntem mândri de contribuția noastră la industria produselor bio și suntem dornici să continuăm să oferim produse de calitate superioară clienților noștri”, a declarat Nick Vârtej, Managerul Comercial al Cooperativei Roua.

În data de 23 noiembrie 2023, platforma de informații Modern Buyer le dă întâlnire fermierilor – legumicultori și pomicultori, retailerilor internaţionali şi locali, distribuitorilor de fructe şi legume, furnizorilor de soluții și servicii conexe la NORD Events Center by Globalworth din Bucureşti.

Conferința RO Fruits & Vegetables Show va supune dezbaterii câteva subiecte vitale pentru actorii implicați în lanțul de aprovizionare cu legume și fructe proaspete, cum ar fi: datele disponibile despre evoluția sectorului, programele derulate de lanţurile de retail pentru achiziţiile de fructe şi legume româneşti, factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone în sezonul actual, precum și soluţiile pe care le adoptă cei direct implicați.

Cu același prilej, lansăm publicaţia specializată “Legume-Fructe: Radiografia sezonului 2023”, ediţia a treia. În peste 80 de pagini vom prezenta analize sectoriale, interviuri cu fermieri, achizitori şi furnizori de soluţii şi servicii dedicate industriei, precum şi alte articole, în care vom puncta noutăţile şi inovaţiile sezonului 2023.

Pe tot parcursul zilei de 23 noiembrie 2023, vor avea loc sesiuni de business matchmaking între rețelele de retail internaționale și locale prezente la eveniment și furnizorii români de fructe și legume sau soluții diverse.

Expoziția organizată în cadrul evenimentului este, de asemenea, un excelent prilej pentru companiile invitate de a prezenta cele mai noi produse și proiecte din piața românească.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la evenimentul din 23 noiembrie 2023. Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de partener puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.