Conferinta IFS ajunge la a patra editie

Inaq Consulting impreuna cu IFS Management (Germania) organizeaza pe data de 19 mai 2017, la Bucuresti, cea de a patra editie a Conferintei IFS. Noutatile acestei editii privesc Versiunea 7, cea mai noua a standardului IFS Food, care vine cu modificari importante si noi cerinte fata de versiunea anterioara, aparitia standardului IFS Global Markets HPC, managementul auditorilor de terta parte IFS, dar si programul de integritate IFS, portofoliul cursurilor INAQ Consulting – IFS Training Center in România fiind imbunatatit cu doua cursuri in domeniul IFS HPC, versiune 2. La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai: IFS din Germania, Polonia, Cehia, Ungaria si România, ai autoritatilor centrale române, ambasadelor in România ale unor tari importante, precum si ai camerelor de comert straine in România: CCIFER, NRCC, BRCC, ASEMER, CCIRI.

Subiectele prezentate si dezbatute se adreseaza producatorilor de produse alimentare si produse HPC – Household and Personal Care, firmelor de import-export, de transport si logistica, furnizorilor existenti si potentiali ai marilor lanturi de retail, firmelor producatoare care doresc sa exporte, dar si reprezentantilor retailerilor autohtoni.
In urma acestui eveniment, participantii vor afla informatii care ii vor ajuta sa isi imbunatateasca si sa isi adapteze modele de business, vor afla regulile dupa care marii retaileri isi selecteaza furnizorii si vor intelege conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca producatorii pentru a gasi parteneri straini, dar si care sunt posibilitatile pentru a exporta produsele alimentare si nealimentare. Certificarile IFS ajuta producatorii români sa exporte, acestea fiind cea mai buna recunoastere a calitatii si sigurantei produselor alimentare si nealimentare.
Un subiect deosebit de important abordat in cadrul acestei conferinte se refera si la cerintele retailerilor pentru furnizorii de marca proprie. Se va discuta, de asemenea, despre siguranta alimentului, despre standardele IFS din industria cosmetica, dar si despre cele mai intâlnite abateri fata de cerintele standardului IFS la producatorii certificati IFS.

Parteneri Platinum: J.S. Hamilton Romania, AB FRIGO Consult, AGXECUTIVE, CRIS-TIM
Parteneri Gold: Alpin 57 Lux, GS1 România,
Partener Silver: Rommac Trade
Evenimentul este sustinut de: PRO AGRO, APAR, ARC, AFR, Romalimenta, ARILOG, Camerele de comert: Româno-Olandeza, Româno-Israeliana, Româno-Franceza, Româno-Engleza si Asociatia Antreprenorilor Spanioli in România (ASEMER)

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri pot fi gasite accesând website www.inaq.ro sau pot fi solicitate la office@inaq.ro