Coca-Cola România a lansat Lemonade by Cappy

366

Coca-Cola România a lansat Lemonade by Cappy, o băutură răcoritoare necarbogazoasă, cu suc și pulpă de lămâie. Lemonade by Cappy este disponibilă în trei variante: Lămâie, Lămâie și Mentă, Lămâie și Zmeură, în ambalaje de 400 ml și 1,25 l. Întreaga gamă de arome este îmbuteliată local, în fabrica Coca-Cola HBC România din Ploiești, și poate fi găsită deja în magazinele din țară.

“Prin Lemonade by Cappy ne-am dorit să surprindem savoarea limonadei proaspete într-o băutură disponibilă în ambalaje practice, ideală pentru noi amintiri și clipe de relaxare, în orice moment al zilei”, a declarat Miruna Smeureanu, Marketing Director Coca-Cola România.

Coca-Cola este o companie pentru toți, care oferă consumatorilor din peste 200 de țări mai mult de 500 de mărci de băuturi răcoritoare.

Pe plan local, sistemul Coca-Cola este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază şi distribuie produsele sub licenţa The Coca-Cola Company.