Cinemax din Veranda Mall București – proiecții de succes și evenimente pentru familii și copii în grila de toamnă

Cinemax din Veranda Mall București anunță în grila de toamnă o serie de proiecții de succes și evenimente programate pentru familii și copii. Operatorul respectă măsurile de igienă, pentru ca spectatorii să se bucure de o experiență sigură la cinematograf.

„Începem în forță cu o serie de evenimente dedicate familiilor, iar proiecțiile vor avea loc cu o capacitate de 50% în sălile noastre de cinema” a spus Tomas Drobny, CEO Cinemax.

Cele mai așteptate filme din toamna anului 2021 vor fi disponibile cu reduceri și oferte pe măsură. După cum a anunțat operatorul, proiecțiile din fiecare marți, cu excepția avanpremierelor, au un preț fix de 14 RON, plus costuri suplimentare pentru tehnologia specială. Proiecțiile sălilor VIP vor costa doar 39 RON.

Vânzările de bilete pentru cel mai recent film James Bond pregătesc terenul prentru cea mai puternică revigorare a industriei cinematografice, care a fost lovită de pandemie. Filmul a fost amânat de cel puțin trei ori de la lansarea sa inițială planificată pentru aprilie 2020, deoarece pandemia de coronavirus a forțat cinematografele din întreaga lume să se închidă.

Cinemax din Veranda Mall proiectează atât filmul James Bond „No Time To Die”, cât și „Venom”, cu tehnologia și calitatea ATMOS. Iar fanii mai mici ai cinematografiei se pot bucura de „Boss Baby 2” sau „Familia Addams 2”.

De asemenea, fanii cinematografiei își pot planifica următoarea ieșire la avanpremiera anticipatului „Dune”, care va avea proiecția programată pe 20 octombrie.

Alte rezervări pot fi făcute pentru a doua jumătate a lunii octombrie pentru proiecții precum „Halloween Kills”, pentru animația „Ron’s Gone Wrong” sau pentru filmul dedicat familiilor, „Le loup et le lion”.

Nu în ultimul rând, Cinemax a inclus, în programul său de toamnă, duminica specială dedicată copiilor. În fiecare duminică, începând cu ora 11:30, copiii pot participa fie la proiecții cinematografice ale unor piese de teatru pentru copii, fie la un spectacol de magie susținut de magicianul Verdini.