Cine participa la editia a III-a a evenimentului „Legume-Fructe: Forumul profesionistilor din industrie”

Peste 120 de persoane au confirmat deja prezenta la editia III-a a evenimentului „Legume-Fructe: Forumul profesionistilor din industrie” organizat de Modern Buyer si TMT PR pe 16-17 Noiembrie 2017, la Ana Hotels din Poiana Brasov.
Printre invitati se numara retele de retail – Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Mega Image, Profi, Lidl, Selgros Cash&Carry – producatori romani consacrati si importante cooperative agricole din Romania dar si din alte piete – Ferma Stoian, Ferma Pomicola Itesti, Ferma Cernat, Cooperativa Tara Mea, Cooperativa Legume Vidra, Delivada, Agro Transilvania Cluster, Moldova Fruct, Solfarm, Cooperativa Agricola Lunca Somesului Mic, Eisberg si multi altii, importatori si distribuitori precum si numerosi furnizori de solutii si servicii pentru sectorul de legume si fructe precum IFCO, Rinapack, BASF, Aspeti, Inaq, Systec Agripack, HL Display s.a.

Lista invitatilor este completata de doua agentii de cercetare de piata – RetailZoom Romania si iSense Solutions, prima dintre ele pregatind pentru acest eveniment un studiu cu privire la evolutia vanzarilor de legume si fructe in volum / valoare in mai multe lanturi de retail modern, tendintele in categorie, ponderea vanzarilor in reduceri de pret s.a. La randul sau, iSense Solutions va realiza exclusiv pentru evenimentul d ela Poiana Brasov un studiu cu privire la consumul de fructe si legume bio, obiectivul fiind conturarea unui profil al consumatorului si al obiceiurior de cumparare.

„Legume Fructe: Forumul profesionistilor din industrie” este un eveniment de doua zile ce ofera accesul la date si trenduri de piata relevante pentru evolutia industriei de legume fructe din Romania si Europa, exemple de bune practici in colaborarea dintre furnizori si retaileri, noi oportunitati pentru cresterea competitivitatii producatorilor romani pe piata interna si externa. Forumulul profesionistilor din industria de legume fructe este un eveniment complex, format din mai multe componente: dezbateri in plen, sesiuni de matchmaking si expo hall.

Speakeri confirmati

 

Structura evenimentului

I. Conferinta – Dezbateri in plen
Pe durata a doua zile, dezbaterile vizeaza dinamica pietei din perspectiva productiei, a trendurilor de consum, a performantelor diverselor canale de retail. Politicile locale si europene pentru cresterea competitivitatii producatorilor, oportunitatile generate de asocierea acestora, standardele de calitate si certificare sau planificarea productiei completeaza agenda dezbaterilor din cele doua zile.

II. Sesiuni de networking
Evenimentul ofera oportunitati de networking cu peste 200 de profesionisti din industria de legume fructe. Forumul profesionistilor din industria de legume si fructe a devenit cea mai influenta platforma de networking dintre producatori, retaileri si alti actori implicati in lantul de distributie.

III. Expo Hall
Evenimentul este si un excelent prilej de a intra in dialog cu furnizorii de solutii si servicii diverse. Acestia vor beneficia de spatii de promovare in cadrul evenimentului.

Doua saptamani pentru a va rezerva locurile in sala

Puteti descarca formularul de inregistrare la eveniment consultant site-ul conferintei

Tot aici regasiti agenda completa a evenimentului precum si modalitatile de inscriere.

Parteneri