Campanie Twix Bites cu premii pentru consumatori

289

În perioada 28 ianuarie și 24 februarie 2019, campania Twix Bites le oferă iubitorilor de ceai și cafea șansa de a câștiga o excursie într-una dintre cele mai râvnite destinații turistice din lume – Sri Lanka, unde vor putea vizita plantații de ceai și cafea și vor învăța mai multe despre băuturile lor preferate.

Twix Bites vine într-un ambalaj practic, pe care îl poți lua cu tine. Batoane de ciocolată sunt împărțite acum în bucăți mai mici, special create pentru a fi împărțite.

Participanții la concurs sunt încurajați să cumpere din magazine, în perioada campaniei, unul din următoarele produse: Twix Bites, Snickers Bites, Mars Bites sau M&M’s 200g sau două batoane de ciocolată Twix 50g, Twix 75g, Snickers 50g, Snickers 75g, Mars 51g, Mars 70g sau Bounty 57g, Bounty 85g. Folosind codul unic de pe bonul fiscal, consumatorii se pot înregistra pe Twixromania.ro și să urmărească premiile zilnice care constau în două căni pentru băuturi calde, premiile săptămânale – un espressor – sau marele premiu, excursia în Sri Lanka.