Carrefour România este partener strategic la RO Fruits & Vegetables Show, editia 2023

Carrefour România susține și în acest an, în calitate de partener strategic – „RO Fruits & Vegetables Show”, eveniment emblematic destinat profesioniştilor din industria de fructe şi legume din România, organizat de Modern Buyer.

În data de 23 noiembrie 2023, le dăm întâlnire fermierilor – legumicultori și pomicultori, retailerilor internaţionali şi locali, distribuitorilor de fructe şi legume, furnizorilor de soluții și servicii conexe la NORD Events Center by Globalworth din Bucureşti.

Prin proiectele sale strategice, dedicate susținerii sectorului și consolidării portofoliul de produse de origine din România – „Grădina noastră” sau „Creștem România Bio”, Carrefour contribuie an de an la extinderea comunității fermierilor români pregătiți să pună pe piaţă produse cu valoare adăugată.

La ediția din acest an a „RO Fruits & Vegetables Show”, Carrefour va face o trecere în revistă a proiectelor și acțiunilor întreprinse în 2023 cu scopul de a identifica parteneri strategici și de a susține producția din agricultura românească.

Evenimentul RO Fruits & Vegetables Show are mai multe componente:
Conferinţă de o zi, o excelentă ocazie de a fi la curent cu cele mai noi tendinţe, inovaţii şi strategii din sectorul de legume și fructe românesc;
Expo Village, o agora modernă a sectorului de fructe și legume. Expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații între achizitori, fermieri, furnizori de soluții și servicii dedicate industriei.

Conferința organizată de Modern Buyer va supune dezbaterii câteva subiecte vitale pentru actorii implicați în lanțul de aprovizionare cu legume și fructe proaspete, cum ar fi: datele disponibile despre evoluția sectorului, programele derulate de lanţurile de retail pentru achiziţiile de fructe şi legume româneşti, factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone în sezonul actual, precum și soluţiile pe care le adoptă cei direct implicați.

Cu același prilej, lansăm publicaţia specializată “Legume-Fructe: Radiografia sezonului 2023”, ediţia a treia. În peste 80 de pagini vom prezenta analize sectoriale, interviuri cu fermieri, achizitori şi furnizori de soluţii şi servicii dedicate industriei, precum şi alte articole, în care vom puncta noutăţile şi inovaţiile sezonului 2023.

Pe tot parcursul zilei vor avea loc sesiuni de business matchmaking între rețelele de retail internaționale și locale prezente la eveniment și furnizorii români de fructe și legume sau soluții diverse. Expoziția organizată în cadrul evenimentului este, de asemenea, un excelent prilej de prezenta cele mai noi produse și proiecte din piața românească.

Vom reveni, în curând, cu noi detalii despre eveniment.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la evenimentul din 23 noiembrie 2023. Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de expozant şi partener puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.