Carrefour deschide la Bacău primul hipermarket remodelat, achiziționat de la Cora

Carrefour România inaugurează oficial primul hipermarket din Bacău, în cadrul centrului comercial Supernova. Ca urmare a integrării magazinelor Cora de format mare în universul Carrefour, rețeaua de hipermarketuri a retailerului ajunge la 57 de magazine deschise la nivel național, unul dintre acestea fiind remodelat și rebranduit în municipiul Bacău.

Situat în incinta centrului comercial Supernova, 2-4, str. Milcov 2A, hipermarketul Carrefour este deschis de luni până duminică, între orele 7:00 – 22.00. Acesta dispune de o suprafață de vânzare de 6.000 mp și susține dezvoltarea comunității locale, prin cele 170 de locuri de muncă.

„Ne bucurăm să anunțăm inaugurarea primului hipermarket Carrefour din Bacău și, totodată, primul hiper remodelat după standardele formatului care ne-a consacrat, ca urmare a preluării operațiunilor Cora în România. În continuare, ne concentrăm resursele pe consolidare, cu accent pe fuziunea operațiunilor și a echipelor, parte din planul național de integrare și ne bucurăm să inaugurăm hipermarketul din Bacău sub brandul Carrefour și cu întregul univers de servicii și produse de calitate pentru clienții noștri”, a declarat Crinu Aldea, Integration Project Director, Carrefour România.

Cele mai reprezentative produse din portofoliul retailerului sunt disponbile la raft:
● Lactate fabricate din ingrediente naturale de către producători locali și regionali „Cooperativa Agricolă Agrolact Moldova” cu brandul Huzur și „Almera SRL” cu brandul Panda;
● Mezeluri pregătite după rețete tradiționale de către producătorul regional „TCE 3Brazi”;
● Legume si fructe de sezon de la producători români, mici, mijlocii și mari, cum ar fi „Agri Bio Ghindaoani” (verdeață) sau „Natur Champ” (ciuperci, verdeață), „Maxim Ionut” (castraveți cornichon), „Agromol Hurjuieni” (fructe sezon: capsuni, cireșe);
● Produse proaspete, locale, din categoriile măcelărie și pește, livrate cu grijă de către parteneri precum „Pescado SRL” (preparate din pește), „Serviciile Comerciale Române” (păstrăvul de Bicaz), „Agricola Bacău” (carne de pui și mezeluri), „Avastar” (carmangerie/ carcase de porc și vită);
● Produse de brutărie, pâine și alimente de bază (făinoase, mălai) de la „SC Pambac” și „Grupul Șerban”
● Dulce și produse de cofetărie, inclusiv tradiționale, de la „Gebo”, cu brandul Gio;
● O sortimentație bogată de produse BIO, pentru o alimentație echilibrată.

Mai mult, clienții au acces la o gamă extinsă de vinuri românești din programul Deschidem Vinul Românesc, din selecția Exclusiv, precum și vinuri gastronomice din gama Premium.
În plus, magazinul include în oferta sa și produse marcă proprie Carrefour: game accesibile (Simpl), medii (Carrefour Classic sau Essential), cât și premium (Drag de România, Filiera Calității Carrefour, Carrefour Bio, Carrefour Selection).

Pentru o experiență completă la cumpărături, clienții pot găsi la rafturile Carrefour și produse de brand (inter)național și mărci dezvoltate în parteneriat cu 260 de producători români.

Oferta magazinului cuprinde și produse din portofoliul fostului magazin Cora. Un exemplu ar fi carmangeria tradițională de unde clienții pot achiziționa produse de carne, din porc și vită, proaspăt tranșate, din carcase cu origine România. Totodată, clienții au la dispoziție o varietate de produse locale, preparate sau afumate.

În ceea ce privește produsele non-alimentare, în ofertă se regăsesc articole din universul de cooking (electrocasnice, veselă), produse de igienă sau pentru casă ori grădină, produse cosmetice, dar și jucării, cărți sau rechizite.

Ca parte din procesul de remodelare, Carrefour extinde beneficiile din programul Act for Good și la nivelul noului hiper din Bacău. Disponibil în aplicația Carrefour, clienții pot acumula puncte de loialitate ce pot fi utilizate ca monedă de schimb pentru a beneficia de discounturi, experiențe diverse și ocazia de a susține comunitatea prin fapte bune.

Totodată, din secțiunea Hipermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite din magazinul Carrefour Bacău, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute. Mai mult, din secțiunea Supermarket a aplicației Tazz, clienții pot selecta produsele dorite de la hipermarketul, iar Tazz le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute.

Carrefour aduce mai aproape de băcăuani întreaga infrastructură de reciclare a ambalajelor de tip PET, aluminiu și sticlă din cadrul Sistemului de Garanție-Returnare.

Mai mult, ca sistem permanent, clienții care aduc în noul magazin recipiente cu ulei folosit, beneficiază de recompense, conform unui mecanism foarte simplu: pentru fiecare 4 litri de ulei folosit, Carrefour oferă la schimb clienților câte 1 litru de ulei proaspăt.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la aproximativ 450 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat (2023, 2024) pentru peste 17.000 de angajați.

Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

Articolul precedentLidl România deschide un nou magazin în Târgu Mureș
Articolul următorDouă hipermarketuri discount ATAC deschise de Auchan în Timișoara și Ploiești
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.