Carrefour a finalizat procesul de remodelare a magazinelor Billa inceput in martie, 2017

447
Market Bucuresti, Barbu Vacarescu

Carrefour a finalizat procesul de remodelare a magazinelor Billa din Romania, un proces care a inceput la 1 martie 2017 si s-a incheiat la 21 septembrie 2017 (dupa 7 luni) cu transformarea ultimelor patru magazine, din Billa in Market, in orasele: Bucuresti (2 magazine), Timisoara si Mangalia.

„Aceasta a patra etapa s-a incheiat pe 21 septembrie 2017, prin remodelarea ultimelor patru magazine Billa in Market din Bucuresti, Timisoara si Mangalia, iar povestea Carrefour continua. Odata cu ultimele magazine Billa remodelate, am deschis si doua noi supermarketuri in Cluj si Stefanestii de Arges, ajungand la un numar de 218 supermarketuri in Romania, dovada a dorintei noastre de a dezvolta reteaua de supermarketuri a grupului Carrefour pentru a ajunge aproape de cat mai multi consumatori, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour Romania.

La 22 decembrie 2015, Carrefour anunta semnarea unui acord cu grupul Rewe de achizitie a societatii Billa Romania. Intr-o a alta etapa, pe 29 iunie 2016, Consiliului Concurentei abroba achizitia celor 86 de magazine Billa. Ulterior, echipele mixte Billa si Market au lucrat impreuna atat la planurile si layout-urile din magazine, cat si la sortimente si la planul de deschidere al magazinelor remodelate.

„Transfomarea a urmarit in permanenta firul rosu al proiectului: „Best of both : noul model are ceea ce este mai bun din Billa si din Market”, a adaugat CEO-ul Carrefour Romania.

In România, Carrefour numara 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 218 supermarketuri (203 magazine ‘Market’ si 15 magazine ‘Express Orange’), 42 de magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here