București, Cluj-Napoca și Brașov, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi în zilele de Paști

Printre utilizatorii care au plasat cele mai multe comenzi pe Glovo anul trecut de Paști se numără bucureștenii, clujenii și brașovenii. Clasamentul este completat de constănțeni, ieșeni, timișoreni și orădeni, care au comandat cele mai multe produse în platformă în perioada Paștelui.

Glovo, platforma multicategorie care oferă acces la o varietate mare de produse, a realizat o analiză privind cele mai comandate produse de către români pentru masa de Paște.

Pe lângă preparatele gătite tradițional acasă, croissantele, gogoșile și tortul de morcovi au fost cele mai căutate deserturi în 2023 de către români în perioada sărbătorilor pascale.

De asemenea, când vine vorba de comenzile de la restaurante, în apropierea zilelor de Paște, în 2023 topul a fost completat de burgeri, shaorma și pizza.

În plus, nu doar deserturile sunt la mare căutare atunci când este sărbătoare. În categoria produselor non-alimentare, florile și mâncarea pentru animalele de companie au înregistrat în 2023 cele mai multe comenzi în zilele de Paște. Totodată, apa și bananele au rămas alimentele de bază cele mai dorite anul trecut de către utilizatorii Glovo în perioada Paștelui.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Articolul precedentCampania de Paști la Sezamo: Festival culinar cu produse de la artizani locali și reduceri speciale pentru clienți
Articolul următorUltimele înscrieri la Private Label & Convenience Food Innovation Show ediția 2024
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.