Bogdana Gheorghe la conducerea RetailZoom din iulie 2018

Bogdana Gheorghe devine noul Director General al RetailZoom din iulie 2018. Bogdana și echipa ei vor conduce procesul de lansare al noului portofoliu de produse și servicii RetailZoom.

Bogdana are o experiență de peste 18 ani în cercetarea de piață. Ea a condus departamentul de Consumer Research al Nielsen Romania timp de 8 ani, după care, începând cu 2012 s-a implicat în proiecte de business development și marketing pentru lansarea digital couponing în România și pentru promovarea de software în domeniul sănătății.

RetailZoom este prezentă în România din 2012 și oferă servicii de retail audit, analize de preturi și promotii, CEM, PEM, PromoTrack, soluții de basket & predictive analytics – toate bazate pe tehnologie. RetailZoom deține expertiză în peste 18 țări din Europa Centrala și de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

Serviciile RetailZoom ajută organizațiile să înțeleagă și să pună în aplicare puterea datelor – să anticipeze comportamente și tendințe, să descopere tipare și asocieri speciale, neașteptate între date, să dezvolte modele relevante și puternice pentru interacțiunea cu clienții. Analizele predictive livrează informație pentru anticiparea tendințelor, dar și încredere pentru acțiune.