bevola – noua gamă de drogherie Kaufland

1586

Kaufland lansează bevola – noua sa gamă de drogherie. Linia include peste 80 de produse și acoperă nevoile de îngrijire ale întregii familii. Create pentru ritualurile de îngrijire a tenului, părului și corpului, și până la igiena dentară, produsele bevola sunt de o calitate superioară, la prețuri accesibile și sunt disponibile la vânzare exclusiv în magazinele Kaufland din toată țara.

Cu mesajul „Iubește-te. Îngrijește-te”, campania de lansare bevola are ca scop evidențierea puterii conferite de individualitatea și particularitatea trăsăturilor umane, fie că vorbim despre pistrui, strungăreață sau alunițe.

Sortimentul
• Linia pentru femei cuprinde o varietate de produse potrivite diferitelor tipuri de piele: geluri de duș, creme de față sau de mâini, șampoane, loțiuni pentru corp sau șervețele demachiante și multe altele, cu extracte ce asigură îngrijire și răsfăț, precum ulei de jojoba, ulei de avocado sau ulei de argan de înaltă calitate, dar și variante cu aloe vera pentru pielea sensibilă.
• Linia destinată bărbaților cuprinde geluri de duș, produse de îngrijire pentru față și corp concepute special pentru pielea bărbaților și nevoile lor de îngrijire.
• bevola oferă și produse pentru adolescenți, precum gel de duș, șampon 2 în 1 sau pastă de dinți.
• Părinții vor găsi tot ce au nevoie pentru îngrijirea specială a pielii sensibile a bebelușilor, în linia bevola BABY: cremă pentru combaterea iritațiilor cauzate de scutec, gel de duș, ulei de corp sau șervețele umede. Aceste produse de îngrijire conțin uleiuri de migdale, de jojoba sau extract de mușețel, pentru un efect calmant.

Toate produsele bevola sunt testate dermatologic, în institute independente, pentru o compatibilitate excelentă cu pielea și siguranță deplină.
Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România