Beck`s aduce la raft patru beri noi în colecția Taste The World

0
190

Beck’s aduce la raft patru beri noi, inspirate din atmosfera începuturilor fabricării berii, respectiv cu specific german, britanic, irlandez și australian: 1873 Pils, Pale Ale, Amber Lager și Red Ale.
• Beck‘s 1873 Pils este o bere lager cu 6% ABV ce se inspiră direct din reţeta din anul 1873 făurită în Germania şi păstrează prospeţimea tradiţională cu 100% hamei aromatic.
• Beck’s Pale Ale, bere de tip ale cu 6,3% ABV, are o rețetă inspirată din Marea Britanie și convinge prin gustul puternic, aromat de hamei şi cu o notă fructată.
• Beck’s Amber Lager, bere lager cu 5,7% ABV, vine cu un gust plin și plăcut de malț, aromat, blând, exact ca stilul de viaţă australian.
• Beck‘s Red Ale, bere de tip ale cu 4,5% ABV, are o aromă puțin condimentată, inconfundabilă, inspirată de Irlanda, cu o notă intensă de malţ ce completează gustul și desăvârșește.

Originară din Germania, Beck’s folosește doar cele 4 ingrediente de bază: apă, malţ, hamei și drojdie. În România, Beck’s face parte din portofoliul Bergenbier SA. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.