Beck`s aduce la raft patru beri noi în colecția Taste The World

Beck’s aduce la raft patru beri noi, inspirate din atmosfera începuturilor fabricării berii, respectiv cu specific german, britanic, irlandez și australian: 1873 Pils, Pale Ale, Amber Lager și Red Ale.
• Beck‘s 1873 Pils este o bere lager cu 6% ABV ce se inspiră direct din reţeta din anul 1873 făurită în Germania şi păstrează prospeţimea tradiţională cu 100% hamei aromatic.
• Beck’s Pale Ale, bere de tip ale cu 6,3% ABV, are o rețetă inspirată din Marea Britanie și convinge prin gustul puternic, aromat de hamei şi cu o notă fructată.
• Beck’s Amber Lager, bere lager cu 5,7% ABV, vine cu un gust plin și plăcut de malț, aromat, blând, exact ca stilul de viaţă australian.
• Beck‘s Red Ale, bere de tip ale cu 4,5% ABV, are o aromă puțin condimentată, inconfundabilă, inspirată de Irlanda, cu o notă intensă de malţ ce completează gustul și desăvârșește.

Originară din Germania, Beck’s folosește doar cele 4 ingrediente de bază: apă, malţ, hamei și drojdie. În România, Beck’s face parte din portofoliul Bergenbier SA. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.