Barul construit din cinci tone de gheata, transportat de camionul Bergenbier a calatorit peste 5.000 de km prin tara

434

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 a racorit peste 200.000 de romani in cele 27 de orase vizitate in tara si pe Litoral, pe un traseu de aproximativ 5.000 de km. Romanii au testat noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off la -5⁰ C in barul de gheata, au trait experienta realitatii virtuale direct in camion si au participat la activitatile pregatite de Caravana.

Peste 5.000 de oameni au experimentat o altfel de racorire prin intermediul realitatii virtuale, iar cei care au venit in Caravana au jucat fotbal pe un teren gonflabil, intampinati de Bogdan Stelea, Gabi Balint si Mita de la Bere Gratis. 10.000 de suturi au fost trase la poarta ”aparata” de Bogdan Stelea, iar prietenii Bergenbier au tinut pe picior peste 20.000 de duble. Mai mult, serile au fost animate de un spectacol deosebit pe proiectii pe cladirile simbol din orasele vizitate.

”Intreaga experienta Bergenbier de a racori Romania a prins forma vara aceasta prin intermediul Caravanei Bergenbier EU SUNT 12. […] Bergenbier este maturata la rece, filtrata la rece si are CO2 din fermentatie naturala. Astfel, racoarea muntelui e mai aproape de noi si ne putem bucura de tot ce are mai bun de oferit natura”, declara Gabriela Lupas-Ticu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 a pornit pe 9 iunie 2017 din KM0 al Racoririi – Ploiesti – si a strabatut intreaga tara, pe un traseu de peste 5.000 de km, oprindu-se prin 27 de orase din tara timp de o luna si jumatate. Punctul final a fost Litoralul, unde caravana s-a oprit pe plaja Venus-Saturn.

Bergenbier S.A. este prezent in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti, si are aproximativ 700 de angajati. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producator de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier si Noroc, precum si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alaturi de acestea, Bergenbier S.A. importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden precum si berea mexicana numarul 1 in lume, Corona.