Bake Expert lansează patru noi sortimente de pâine cu maia

Bake Expert, compania deținută de antreprenorul român Dragoș Șerb, continuă dezvoltarea portofoliului de pâină ambalată lansând patru noi sortimente de pâine cu maia sub brandul „Specialitățile Brutarului”. Cele patru articole sunt:

  • Pâine Domoală cu semințe (500 g). Este o specialitate coaptă pe vatră, fără drojdie, cu 100% maia naturală, dospită lent timp de 12 ore la o temperatură controlată. Pâinea conține semințe de in, mei, susan și floarea soarelui ce aduc un aport de minerale și vitamine consumatorului.
  • Pâine Fibropan (400 g), un produs din făină semialbă, cu adaos de tărâțe pentru un plus de fibre benefice digestiei.
  • Pâinea Hangiului cu maia (600 g) –  este o pâine albă, cu un gust deosebit datorat adaosului de maia din grâu. Fiind coaptă pe vatră, coaja pâinii este crocantă și gustoasă, iar miezul pufos și delicos.
  • Pâine Dieta (400 g), un produs destinat persoanelor care doresc un regim alimentar echilibrat. Conține patru tipuri de făină, tărâțe de grâu, semințe de susan și semințe de in.

“În actualul context, în care contactul cu produsele trebuie redus la maxim, venim în întampinarea clientilor noștrii cu pâine ambalată și sănătoasă, așa cum fiecare dintre noi își dorește sa pună pe masă”, spune antreprenorul Dragoș Șerb. Bake Expert s-a concentrate în ultimi ani pe produse cu valoare adaugată. Compania a intrat pe segmentul pâinilor feliate ambalate la începutul anului trecut, iar în 2018 lansa conceptul „Raftul cu maia” care s-a concretizat printr-o gamă de produse fabricate din mixuri speciale de făină, maia, care a înlocuit drojdia clasică, și adaos de semințe.