Auchan s-a listat pe Bringo pentru a oferi livrări rapide la domiciliu

Începând din luna septembrie 2023, Auchan s-a listat pe Bringo pentru livrări rapide la domiciliu din hipermarketurile sale. Deocamdată, serviciul Bringo de livrare din Auchan este disponibil în cele opt hipermarketuri din București (Titan, Militari, Crângași, Drumul Taberei, Berceni, Cotroceni, Pallady și Vitan), iar în perioada următoare vor fi adăugate în platfroma Bringo toate hipermarketurile Auchan din țară.

Utilizatorii Bringo au la dispoziție peste 30.000 de produse din magazinele fizice Auchan, atât produse alimentare, din categorii precum: fructe și legume proaspete, carne, lactate, produse de băcănie și patiserie, cât și produse non-alimentare, de la electrocasnice și articole de îngrijire a casei sau grădinii până la hrană și produse pentru animalele de companie.

Membrii MyCLUB Auchan își pot conecta cu ușurință cardul de fidelitate în aplicația Bringo pentru a avea acces la numeroase avantaje și beneficii la cumpărături.

“Suntem încântați de parteneriatul cu Auchan și ne dorim să creștem împreună rețeaua de clienți, oferind o mare diversitate de produse și oferte regăsite și în magazinele fizice, dublată de confortul cumpărăturilor online personalizate. În același timp, acest nou parteneriat consolidează poziția Bringo ca marketplace pe piața din România”, a declarat Cătălin Samara, CEO Bringo Internațional.

„Auchan își propune să fie cât mai aproape de clienții săi, iar online-ul este o axă strategică de referință pentru comerțul nostru, parteneriatul cu Bringo fiind o oportunitate de a ne dezvolta și diversifica serviciile online. Suntem bucuroși de această colaborare și încântați să putem oferi clienților Bringo gamele noastre largi de produse și prețurile avantajoase.” a declarat Teodor Șerban, Director Eficiență și Proiecte Auchan România.

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie – de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 300 de magazine partenere – în total, peste 90 000 de produse cu mai multe opțiuni de livrare: în 30 sau 90 minute, livrare planificată în aceeași zi sau serviciul Click&Collect.

Beneficiul major pe care îl are aplicația Bringo față de alte platforme este serviciul de personal shopper. Ai o persoană dedicată pentru comanda ta care face cumpărăturile pentru tine așa cum le-ai face tu, îți permite să modifici în timp real lista de cumpărături și îți oferă alternative pentru produsele indisponibile.

Servicile Bringo sunt disponibile în peste 37 de orașe din România, dar și în alte două țări, prin Bringo International.

Auchan România are în portofoliu peste 420 de magazine, totalizând 33 de hipermarketuri, șase supermarketuri și 382 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 370 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi.