Auchan: Proximitatea este una dintre direcțiile pe care le urmărim în dezvoltarea din Ucraina

Auchan Retail Ukraine, filială a companiei Auchan Holding din Franța, va deschide în aprilie 2018, primul supermarket din Kharkiv (Harkov), Ucraina. Cu o suprafață de 3.500 de metri pătrați, sub denumirea de Auchan Zoriany, supermarketul va fi amplasat în centrul comercial Dafi, scrie agenția de presă Interfax, din Ucraina.

„Deschidem acest magazin ca pe un”supermagazin”, un supermarket unde, pe lângă bunurile de zi cu zi, clienții vor găsi specialități gastronomice, branduri exclusive, produse pentru petrecerea timpului liber etc.”

“Proximitatea este una dintre direcțiile pe care le urmărim în dezvoltarea din Ucraina. Conceptul magazinelor și amplasarea sunt acum elemente-cheie, în curs de examinare și dezvoltare”, au declarat oficialii companiei, citați de presa ucraineană.

Potrivit datelor disponibile, în noul supermarket accentul în sortimentație va cădea pe produsele alimentare și mărcile proprii. În plus, infrastructura magazinului va include o cafenea.

Mai mult decât atât, în 2018, Auchan intenționează să deschidă mai multe puncte de vânzare în format „supermarket” la Kiev.

Retailerul francez intenționează să dezvolte în mod activ branduri exclusive, prezente numai în rețeaua Auchan, și anume Cosmia (cosmetice), In Extenso (textile), Actuel (bunuri de uz casnic) și Qilive (electronice).