Astăzi începe cea de-a 10-a ediție a Târgului de Vinuri Auchan

Timp de două săptămâni, începând din 19 septembrie, hipermarketurile Auchan își întâmpină clienții cu un târg de vinuri. Cu o selecție de peste 365 de articole, o gamă bogată de vinuri românești din toate regiunile țării și o selecție de vinuri internaționale din opt țări, Târgul de vinuri Auchan se anunță a fi unul dintre evenimentele favorite ale lunii.

Vticultura din România este reprezentată la târg prin intermediul producătorilor locali de vinuri și printr-un număr impresionant de 240 de vinuri din cele mai importante regiuni viticole: Dealu Mare, Vrancea, Iași, Huși, Murfatlar, Dealurile Olteniei, Dealurile Munteniei, Banat și Transilvania.

Auchan le propune clienților și o selecție de produse asociate vinului: pahare, carafe, decantor, tirbușoane, platouri și frapiere.

Somelierii îi vor întâmpina pe clienții hipermarketurilor Auchan cu un pahar de vin bun, după preferințe: vineri – vor fi vinuri moldovenești, sâmbătă – vinuri din România, iar duminică – un regal al vinurilor roze.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.