AROBS a achiziționat două companii, una din Olanda și alta din Belgia

Furnizorul de soluții IT AROBS Transilvania Software are două filiale noi în Olanda și Belgia: CoSo by Arobs B.V. și CoSo by Arobs BVBA. Cele două companii sunt evaluate la 1,3 milioane de euro și numără în prezent 10 angajați.

Produsele și serviciile CoSo le completează pe cele oferite de AROBS în domeniul managementului flotei, al automatizării proceselor și al software-ului educațional. Alpega (fostul Wolters Kluwer), Emerson, BASF și Schneider sunt printre cei mai importanți clienți ai CoSo.

„AROBS a preluat provocările și oportunitățile prezenței în Benelux, o piață dinamică, dar și foarte pretențioasă, iar cele două branduri au fost unificate în noile nume ale filialelor noastre, ca o reflectare a declarației comune de a asigura clienților calitate și inovare”. a declarat antreprenorul clujean, Voicu Oprean, CEO-ul AROBS.

Unul dintre liderii de piață în dezvoltarea de produse și servicii software, cu un portofoliu de clienți din 14 țări de pe trei continente (Europa, America și Asia), AROBS oferă soluții eficiente pentru industrii cum ar fi turismul, transporturile, automatizarea forței de vânzări, localizarea parcurilor auto, navigație GPS, servicii financiare, sănătate, automotive, retail.

În cei 20 de ani de existență, AROBS a ajuns la peste 700 de angajați, în toate sediile AROBS din Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București, la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.