Armonia și Gusto Italiano, două sortimente noi în portofoliul Cafea Fortuna

Cafea Fortuna, producător cu acționariat 100% românesc și o tradiție de peste 30 de ani, aduce în portofoliul său noi produse.

În luna martie 2024, compania a lansat pe piață Fortuna Armonia, un mix între Arabica şi Robusta, ce îmbină note de ciocolată dulce, caramel și fructe uscate, cu o textură catifelată și fină. „Caracterul îndrăzneț oferit de varietățile Robusta este temperat de profilul bogat al selecției Arabica, creându-se astfel o simbioză perfectă, menită să
impresioneze”, anunță un comunicat al companiei.

Variantele în care se comercializează acest nou sortiment Fortuna Armonia sunt: prăjită și măcinată la 100 g și 250 de g, și prăjită boabe la 1 kg.

Din 2023, în portofoliul acestui producătorului român a intrat și un alt sortiment nou: Fortuna Gusto Italiano.

La rândul său, „Fortuna Gusto Italiano este un amestec complex de varietăți de cafea ce te poartă pe meleaguri italienești prin asemănarea sa cu un espresso autentic. Boabele prăjite cu atenție, până la perfecțiune, conferă un gust echilibrat, consistență cremoasă și note catifelate de ciocolată amăruie”.

Și cafeaua Fortuna Gusto Italiano este comercializată tot în trei variante, respectiv prăjită și măcinată la 100 și 250 de grame, și prăjită boabe la 1 kilogram.

Cafea Fortuna este o companie producatoare de cafea din Romania, cu fabrica prorie în Dragomirești, ce deține marcile Fortuna, Meridian și Rendez-Vous. Produsele sunt comercializate în retailul modern și în comerțul tradițional.

Articolul precedentSole Mizo este partener-expozant al evenimentului Private Label & Convenience Food Innovation Show 2024
Articolul următorCum creezi experiențe pozitive în retail pentru a atrage și fideliza clienții
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.