AQUA Carpatica a lansat o gamă de apă minerală natural carbogazoasă, cu arome naturale

AQUA Carpatica a introdus a lansat o nouă gamă – AQUA Carpatica Flavours, o apă minerală naturală cu arome naturale, certificate. AQUA Carpatica Flavours a apărut pe piață în patru combinații răcoritoare, la doză de 330ml: Lămâie Verde și Mentă, Zmeură, Căpșună și Soc și Piersică și Mango.

Ca orice alt produs AQUA Carpatica, noua băutură cu apă minerală naturală carbogazoasă, suc de fructe și sirop de agave respectă aceleași standarde de calitate și totuși este pusă în categoria băuturilor răcoritoare carbogazoase, care, în România, este asociată cu sucurile.

„Este probabil cea mai curată băutură carbogazoasă de pe piață, din ingrediente naturale. Totuși nu există nicio categorie în care poate fi, legal, plasată”, spune Valentina Vesler, Head of PR & Communication AQUA Carpatica.

“În România nu există categoria de apă minerală naturală fructată. Legal, AQUA Carpatica Flavours nu are unde să stea decât la băuturi răcoritoare carbogazoase, denumirea de pe față a produsului. De aceea am hotărât să ne lansăm cu spatele, pentru că e mai bine să citiți întâi ingredientele. Cu ele ne mândrim și aceasta este combinația care ne reprezintă în fața consumatorului nostru exigent”. – a explicat Valentina Vesler.

„Ne disociem de categoria băuturilor carbogazoase, pentru că nu ne reprezintă”, a spus și Jean Valvis, fondatorul AQUA Carpatica.

În ultimii ani, AQUA Carpatica a înregistrat o creștere semnificativă, devenind unul dintre cei mai consacrați liderii de piață.
Dezvoltarea portofoliului a continuat și astfel a fost introdusă noua gamă, AQUA Carpatica Flavours, o apă minerală naturală ce are în compoziția sa arome naturale (certificate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.