Aplicația Profi are un million de utilizatori

Aplicația Profi, inaugurată oficial în data de 1 aprilie 2022, numără în prezent peste un milion de conturi de utilizator.

“Am lansat aplicația Profi din dorința de a fi cu un pas mai aproape de clienții noștri, de a le înțelege nevoile și de a le oferi servicii și produse de calitate, într-un mod constant și digitalizat,” a declarat Gabriela Sîrbu, director digital marketing Profi.

“Pentru toată încrederea, susținerea și încurajările primite mulțumim din suflet în egală măsură echipei de proiect, partenerilor și nu în ultimul rând clienților Profi”.

Aplicația atrage prin ușurința de utilizare și gama foarte largă de oferte. Orice utilizator al aplicatiei poate ca, de oriunde s-ar găsi, să afle care sunt și să își aleagă ofertele din magazinul sau preferat.

Aceste oferte sunt diferite de cupoanele din revista Profi.  Promotiile si ofertele, alături de bonusurile primite automat la accesarea aplicatiei, reprezintă șanse pe care rețeaua le pune la dispoziția clienților săi pentru a le proteja pe cât posibil puterea de cumpărare serios afectată de pandemie și de efectele pe care războiului din Ucraina le are asupra economiei.

Unul dintre ingredientele succesului aplicatiei s-a dovedit faptul că atunci când utilizatorul dorește să revadă ce a cumpărat în timp sau să-și verifice cheltuielile la Profi, bonurile sale digitale îl așteaptă aici ordonat, gata să îi răspundă clar la întrebările de acest gen.

O noutate remarcată de clienți este jocului pe care îl conține, o premieră în rândul aplicațiilor din retailul alimentar autohton, primită cu apreciere atât de clienții Profi, cât și de furnizori, care prin participarea la proiect beneficiază de un plus de vizibilitate pentru brandurile lor.

Cu aproape 16.000 de magazine integrate și partener funcționând în întreaga țară și cu aproape 27.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din Romania.