Antreprenorii din sectorul de distribuție își dau întâlnire la Retail & HoReCa Distribution Web Conference 2020

Antreprenorii și managerii din sectorul de distribuție FMCG în Retail și HoReCa, precum și reprezentanții producătorilor de bunuri și servicii pentru această industrie vor participa la Retail & HoReCa Distribution Web Conference 2020, eveniment organizat online de publicația Modern Buyer, pe 17 septembrie 2020.

Temele conferinţei Retail & HoReCa Distribution Web Conference 2020

Partea I: Piaţa de distribuţie, o radiografie la zi a sectorului oferită de partenerii de la KeysFin. Compania Nielsen va prezenta date recente cu privire la trenduri şi evoluţii în comerţul traditional şi IKA.

Partea a II-a: Parteneriatul dintre producători şi distribuitori, aşa cum este văzut de jucătorii importanţi din sectorul de producţie FMCG

  • Provocările acestei perioade şi modul cum au fost depăşite.
  • Planificarea businessului pe termen scurt şi mediu (2020 – 2021) și în perioada post-pandemie
  • Priorităţile în colaborarea producător-distribuitor-comerciant/operator HoReCa, eficientizarea acestei relaţii. Cum se poate obţine plus valoare pentru toate verigile din acest lanţ? Crearea unei strategii de afaceri win-win.

Partea a III-a: Perspectiva antreprenorilor din sectorul de distribuţie în retail şi HoReCa, cu privire la afacerile din 2020 şi pe mai departe

  • Ce schimbări majore au intervenit în businessul distribuitorilor în prima parte a anului, care vor fi valabile şi post pandemie?
  • Care sunt factorii de care antreprenorii ţin cont în planificarea afacerii?
  • Care sunt căile de dezvoltare pe care le vor alege jucătorii mari din industrie: eficientizare operaţională, investiţii în tehnologie, restructurare, revizuirea portofoliului ş.a.

De ce să participați?

În urma transformărilor radicale din prima parte a anului, noi considerăm că o dezbatere serioasă şi amplă, dedicată sectorului de distribuţie, trebuie să aibă loc!
Conferinţa web este spaţiul în care vom găsi împreună răspunsuri la nevoile momentului, vom împărtăşi experienţe şi vom menţine activ dialogul între partenerii din lanţul de distribuţie.

Înscrieți-vă la eveniment, întreaga industrie va fi aici!

Program

09.30 – 10.30 Partea I: Piaţa de distribuţie, o radiografie la zi a sectorului. Trenduri şi evoluţii în comerţul traditional şi IKA;
10.30 – 11.30 Partea a II-a: Parteneriatul dintre producători şi distribuitori, aşa cum este văzut de jucătorii importanţi din sectorul de producţie FMCG;
Pauza publicitară 7 – 10 m;
11.40 – 13.00 Partea III-a: Perspectiva antreprenorilor din sectorul de distribuţie în retail şi HoReCa cu privire la afacerile din 2020 şi pe mai departe.

Speakerii invitați

În prima parte a conferinței web, Tudor Malearov, Business Development Manager al KeysFin va prezenta o analiză a indicatorilor-cheie de performanță și eficiență a companiilor de distribuție bunuri de larg consum în Retail şi Horeca. Lui i se alătură Dan Matei, Industry Lead Beverages & Tobacco, al companiei Nielsen, care va prezenta evoluţia comerţului tradiţional la nivel naţional şi regional şi perspectivele europene. Raluca Vintilă, Corporate Manager, Groupama Asigurări va prezenta soluțiile pe care le are compania, care vă pot asigura continuitatea planurilor de business.

În partea a doua, în panelul dedicat companiilor producătoare din industria FMCG, îi veți întâlni pe Narcis Ene, Revenue Director, URSUS Breweries SA – Romania, Luminita Tzakis, Director Naţional de Vânzări, Carl Reh Winery SRL și pe Aurelia Vișan Sales Manager Channel & Area Sales, Mondelēz International.

În partea a III-a, în panelul dedicat liderilor din sectorul de distribuție, îi veți asculta pe Iustinian Cozma Rusu, Preşedintele Asociaţiei Magazinelor de Proximitate “La Băcănie”, Ghassan Shakhshir, Marketing Manager al Safeway International, Radu Trandafir, Asociat al DRIM Daniel Distributie FMCG, Emilia Bor, Antreprenor al companiei Elboris Com, și pe Ovidiu Crăciun, Cofondator al companiei Geraico.

Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!

Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Retail & HoReCa Distribution Web Conference 2020, dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formate din antreprenorii şi managerii din industria de distribuţie produse FMCG, a managerilor din rândul producătorilor de bunuri de larg consum şi a reprezentanţilor companiilor furnizoare de soluţii pentru aceste sectoare.
Cum? Puteţi opta pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, banner, articol pe platforma Retail & HoReCa Distribution Web Conference 2020, în platforma publicaţiei online Modern Buyer și în social media.

Pentru mai multe detalii vă rugăm sp scrieți e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, cristi.brinca@modernbuyer.ro, sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0733.933.967

Participă la Retail & HoReCa Distribution Web Conference 2020

Pachet I
30 euro + TVA
Preț/Persoană
Ce garantează acest pachet? Acces la lucrările evenimentului on-line și ulterior, prezentările speakerilor

Pachet II
Preț/Persoană 200 euro + TVA
Ce garantează acest pachet? Acces la lucrările evenimentului & Prezentările speakerilor
Ghidul actualizat „Distribuitori în Retail şi Horeca” 2020. În peste 160 de pagini, ediţia cu numărul V a ghidului “Distribuitori în Retail și HoReCa 2020” oferă profesioniştilor din diverse domenii, date-cheie ale sectorului de distribuţie, prin prisma prezentării unor informaţii calitative şi financiare pentru 131 de distribuitori din toate județele țării. Cu suportul partenerilor de la KeysFin, în acest an, în completarea informaţiilor calitative, am introdus noi indicatori financiari cu ajutorul cărora să putem reflecta şi mai în detaliu evoluţia business-urilor din industria de distribuţie. Tot în premieră, raportăm aceşti indicatori pentru o perioadă de 5 ani.
Completați și trimiteți echipei Modern Buyer rezervarea la evenimentul Retail & HoReCa Distribution Web Conference 2020.

Partenerii evenimentului: