Aniversare – 120 de ani de S.Pellegrino, la București

Cu ocazia aniversării celor 120 de ani, S.Pellegrino a găzduit la București o cină specială, pregătită de Ana Roš, cheful restaurantului Hiša Franko din Slovenia și Alex Petricean. A fost pentru prima dată când Ana Roš, un chef, al cărui restaurant se află printre cele mai bune 50 de astfel din lume, a gătit pentru publicul român, în colaborare cu unul dintre cei mai buni bucătari locali ai momentului.

Cina a avut loc la restaurantul NOUA, deschis recent de Alex Petricean la București și a inclus preparate precum čompe s skuto (brânză fermentată și ciocolată afumată), creier de miel și bignè cu fructe de pădure conservate sau slănină de sepie, lapte din muguri de pin și pâine veche, create de Ana Roš, precum și chips de cartof cu smântână afumată și prune Mirabelle sărate sau salată de roșii cu brânză în crustă de mămăligă, pregătite de Alex Petricean.

S.Pellegrino a prezentat sticla, în ediție limitată, lansată cu ocazia aniversării celor 120 de ani. Sticla este pusă în valoare de elemente de design sub formă de diamante în relief, cu fațete multiple.

S.Pellegrino, Acqua Panna și băuturile răcoritoare carbogazoase cu fructe Sanpellegrino sunt mărci înregistrate Sanpellegrino S.p.A., cu sediul la Milano, în Italia. Distribuite în peste 130 de țări de pe toate cele cinci continente, aceste produse reprezintă calitatea prin excelență, grație originii lor, și reflectă interpretarea stilului italian internațional, ca o sintează a plăcerii, a sănătății și a bunăstării.

Fondată în 1899, Sanpellegrino S.p.A. este cea mai importantă companie italiană din sectorul băuturilor răcoritoare, cu o gamă variată de ape minerale, băuturi non-alcoolice, răcoritoare și ceaiuri.