AmRest deschide la București cafeneaua stradală – Starbucks Piața Romană

AmRest Holdings SE, unul dintre cei mai importanți operatori de restaurante din Europa, deschide cafeneaua stradală Starbucks în Piața Romană, numărul 8.

Situată într-o clădire care a fost complet restaurată, cu spații largi și luminoase, cafeneaua are o suprafață totală de 276 mp și o terasă de 60 mp. Designul interior onorează cultura cafelei prin elemente grafice realizate de o echipă de artiști.

Cafeneaua Starbucks Piața Romană include, pe lângă barul integrat care te lasă să iei parte la întregul ritual realizat de barista, zonele de prezentare a produselor și de interconectare, precum și un spațiu destinat savurării întregii game de sortimente de cafea și a băuturilor în ediție limitată.

Starbucks Piața Romană promite o experiență unică, unde clienții vor savura băuturile preferate, un meniu inspirat din gastronomia internațională, muzică bună și un ambient prietenos şi relaxant.

Barista Starbucks sunt la dispoziția clienților cu informații și recomandări, astfel încât legătura pe care aceștia o stabilesc cu brandul să fie una personală și consistentă.

Starbucks România continuă și în acest an investițiile, atât în schimbarea designului și modernizarea spațiilor, cât și în inovație și varietate la nivel de produs.

Noua cafenea îi așteaptă pe bucureștenii iubitori de cafea cu băuturi personalizate pe bază de espresso, gustări sănătoase și variate, cafea boabe și ceaiuri pentru acasă, precum și o gamă diversificată de produse de retail.

AmRest Holdings SE operează patru branduri în franciză (KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King) și deține alte cinci branduri (La Tagliatella, Blue Frog, Kabb, Bacoa, Sushi Shop).

În prezent, AmRest operează rețeaua de peste 2.100 de restaurante în segmentele restaurante cu servire rapidă și restaurante casual dining din 26 țări: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia, Austria, Rusia, Spania, Portugalia, Franța, Germania, Armenia, Azerbaidjan, China, Belgia, Iran, Italia, Luxemburg, Arabia Saudită, Elveția, EAU, Marea Britanie.