Am putea vedea mai multe magazine MyAuchan în stațiile Petrom

359

OMV Petrom și Auchan Retail România anunță că au încheiat un Memorandum de înțelegere care exprimă intenția ambelor părți de a extinde parteneriatul pe magazinele din stațiile Petrom, parteneriat condiționat însă de obținerea aprobării din partea Consiliului Concurenței.

Parteneriatul dintre Petrom și Auchan Retail România a început în 2017, când au fost deschise primele magazine de proximitate MyAuchan, aflate acum în 15 stații Petrom, atât în zone urbane, cât și în zone rurale din România. În această fază-pilot s-a urmărit testarea modelului de afaceri și evaluarea de către parteneri a potențialului parteneriatului.

”Prin acest parteneriat, clienții își vor putea face cumpărăturile din supermarket, fără grija prețurilor, iar rețeaua de stații Petrom va putea să îmbunătățească experiența oferită consumatorilor”, a declarat Radu Căprău, membru al directoratului OMV Petrom responsabil de Downstream Oil.

”Această cooperare la scară largă este parte din ambiția Auchan Retail România de a aduce magazinele noastre mai aproape de toți românii. Parteneriatul cu OMV Petrom, inițiat în 2017 cu o fază pilot, a fost foarte util pentru ambele companii și ne-a ajutat să ne îmbunătățim oferta de proximitate prin identificarea celei mai potrivite game de produse și servicii și bineînțeles, prin prețuri bune.”, a declarat Ionuț Ardeleanu, General Manager Auchan Retail România.

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom oferă o gamă variată de până la 3.000 de produse, de la alimente premium, incluzând produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate) și alte produse de băcănie, până la produse non-alimentare, inclusiv cosmetice, produse pentru bebeluși și accesorii auto. Varietatea gamei depinde de mărimea stației Petrom.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, concepte comerciale specializate precum: Inextenso, drogherii și LillaPois, precum și o rețea de 19 magazine MyAuchan, dintre care 15 deschise în parteneriat cu stațiile Petrom.