Vascar raportează o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro în 2018

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, raportează o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro la finalul lui 2018, ceea ce reprezintă o creștere de 15% față de 2017, în contextul extinderii portofoliului și a partneriatelor cu marile rețele de distribuție la nivel național. 

În volum, cea mai mare creștere procentuală este înregistrată de segmentul de carne fresh, +44%, creștere susținută de extinderea gamelor din categorie. Categoria conserve a marcat o creștere în volum de 19.5%, în timp ce categoria mezeluri a crescut în volum cu 10%.

„În 2019 ne propunem să continuăm extinderea distribuției la nivel național, astfel încât orice român să poată alege oricând un produs din carne de calitate, gustos și sănătos de la Moldova în Bucate.”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc. Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 18 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune.

O parte dintre produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hipermarketuri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.