Altex deschide al treilea magazin din Ramnicu Valcea

705

Altex Romania anunta deschiderea celui de-al treilea magazin electro-IT din Ramnicu Valcea, incepand cu data de 7 decembrie 2017. Acesta este cel mai mare magazin Altex din oras, amenajat pe o suprafata de 1.000 de metri patrati, fiind situat in noul centru comercial Shopping City (Str. Ferdinand nr. 38). Odata cu deschiderea noului spatiu, Altex creeaza 20 de noi locuri de munca in oras si ajunge la o retea de 97 de magazine la nivel national.

„Deschiderea unui magazin nou in Ramnicu Valcea este un parcurs firesc al dezvoltarii pietei de electro-IT, al cererii clientilor si al dezvoltarii business-ului nostru cu obiectivul de a raspunde nevoilor clientilor, oferindu-le o experienta cat mai buna de cumparare. Este unul dintre cele mai mari magazine Altex deschise anul acesta si ofera clientilor o gama extinsa de produse la cel mai bun raport pret-calitate precum si servicii foarte utile precum ‘rezerva online, ridica in magazin’, servicii de finantare, servicii de livrare sau ‘de 2X diferenta’, serviciu care garanteaza cel mai mic pret” declara Daniel Mirea, Retail Director Altex Romania.

Cu ocazia lansarii, magazinul a pregatit o serie de oferte speciale. Toate promotiile existente cu ocazia deschiderii sunt valabile in perioada 7-10 decembrie 2017, in limita stocului disponibil. Magazinul va functiona incepand cu 7 decembrie 2017 de luni pana duminica, intre orele 10.00-22.00.

Altex Romania este unul dintre liderii pietei romanesti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia, si are aproximativ 4.000 de angajati. Compania a inregistrat in anul 2016 o creștere a cifrei de afaceri mai mare cu 40,2% comparativ cu anul precedent, la 2,75 miliarde de lei, și un profit net de aproape 40 de milioane de lei (față de 16,3 milioane lei in 2015 și 3,8 milioane lei in 2014).