Alexandru Huzu, National Sales Field Manager al Alka Trading, este speaker la Retail&HoReCa Distribution 2021

Alexandru Huzu, National Sales Field Manager al Alka Trading, este speaker la Retail&HoReCa Distribution 2021. Huzu lucrează în vânzări din 1998, de la terminarea facultății, și a ocupat în timp mai multe poziții în activitatea de vânzări, mai întâi ca agent apoi ca Sales Manager. A deținut funcția de Național Sales Manager în Panfoods România în perioada 2010-2014, până când brandul a fost vândut.

Din august 2015, Alexandru Huzu lucrează la Alka Trading și din ianuarie 2018 ocupă poziția de Național Sales Field Manager România.

Invitatul nostru iubește ceea ce face și este un adevărat profesionist în domeniul său. El crede în forța canalului de comerț tradițional din România și, în cadrul conferinței, va vorbi despre eforturile pe care producătorul Alka le depune în piață pentru a contribui, în continuare, la dezvoltarea acestui sector.

Huzu are convingerea că stă în puterea și organizarea fiecăruia dintre cei implicați să creeze și să consolideze parteneriatul pe termen lung între producători și distribuitori, pentru desfășurarea unui comerț tradițional de succes în România.

“Dinamica pieței în care activează compania Alka, precum și complexitatea jobului și permanentele provocări pe care le avem fac munca mea extrem de motivantă. Cred că partea de vânzări din comerțul tradițional (TT) în FMCG mai are încă foarte multe de spus și de demonstrat în România, chiar dacă expansiunea marilor lanțuri de magazine este evidentă, și nu se va opri curând.”


Structura evenimentului Retail & Horeca Distribution

Conferință

Retail & Horeca Distribution Conference va fi un excelent prilej pentru a vă prezenta o radiografie a sectorului de distribuție FMCG românesc în 2021, prin lansarea „Ghidului Distribuitorilor”*, ediția a VI-a. Așadar, în prima parte a evenimentului vă vom prezenta cifrele-cheie din evoluţia sectorului de distribuţie în Retail şi HoReCa, împreună cu principalele concluzii şi date oferite de partenerul nostru, KeysFin, unul dintre principalii jucători din piața locală de business information.

În panelul din Partea a II-a: “Parteneriatul dintre producători şi distribuitori“, am invitat reprezentanții companiilor FMCG să își prezinte modelul de colaborare producător-distribuitor-comerciant sau operator HoReCa, pentru optimizarea acestei relaţii.

În partea a III-a: “Planificarea businessului pe termen scurt și mediu”, în panelul dedicat distribuitorilor cu afaceri proprii, vom pune accentul pe factorii de care țin cont în planificarea afacerii lor, antreprenorii de succes din sector. Vom discuta despre creșterea eficienței afacerii de distribuție și vom identifica acele soluții câștigătoare pentru succesul businessului.

Expo Hall

Expo Hall este spațiul expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate, unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri

Cina de afaceri din seara zilei de 16 septembrie 2021, pe care Modern Buyer o va oferi invitaților va crea cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare.

Detalii despre înscrierile la cea de-a VI-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție puteți obține de la colegii noștri: Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro) și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro), prin telefon la 0767118833 și 0729880041.

Partenerii evenimentului


Lansarea ghidului Distribuitori în Retail şi Horeca, ediția a VI-a

„Distribuitori în Retail şi Horeca” – ghidul ajuns la ediția a VI-a în 2021 – va fi lansat la evenimentul din 16 septembrie 2021 de la Brașov, în parteneriat cu compania KeysFin. Acest produs își propune să ofere o imagine cât mai amplă a dinamicii sectorului de distribuție din România.

Vom prezenta indicatorii financiari ai companiilor din distribuția FMCG din România, precum: cifră de afaceri, profit net, productivitate, rentabilitatea capitalului, rata rentabilității activelor, dar și alţi indicatori-cheie, precum: evoluţia portofoliului de produse, aria şi canalele de vânzare acoperite, numărul de clienţi, suprafaţa de depozitare ş.a.

Ghidul „Distribuitori în Retail şi Horeca” va cuprinde un top al celor mai mari companii de distribuție din ţară, precum şi câte un Top 10 distribuitori pentru fiecare regiune geografică în parte. Ediţia 2021 a ghidului „Distribuitori în Retail și Horeca” cuprinde peste 130 de companii de distribuție din întreaga ţară, cu un profil actualizat.

Notă: Companiile care au achiziţionat bilet de participare la evenimentul Retail & Horeca Distribution vor beneficia de un discount de 50% la achiziţia acestui ghid. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la telefon 0729 880 041 sau 031.425.38.92.