AFI Brașov se deschide în urma unei investiții de 148 de mil. euro

AFI Brașov este cel mai mare proiect inaugurat anul acesta de AFI Europe, subsidiară a AFI Properties în România, în urma unei investiții de 148 milioane de Euro. AFI Brașov îmbină un centru comercial modern, dezvoltat pe trei etaje cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp și birouri de tip clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial.

Situat aproape de centrul istoric, AFI Brașov pune la dispoziția vizitatorilor peste 100 de branduri internaționale de fashion & beauty, precum și branduri de renume local, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci, farmacii și un hipermarket Carrefour, extins pe o suprafață brută de 6,500 mp.

Vizitatorii AFI Brașov se vor putea bucura de o terasă verde de 3.500 mp, cu priveliște către Muntele Tâmpa, una dintre emblemele turistice ale Brașovului.

“Ne face plăcere să îi întâmpinăm pe locuitorii și vizitatorii Brașovului în centrul nostru comercial modern, construit la cele mai înalte standarde de calitate. Datorită locației excelente și a prezenței brandurilor de top de modă, beauty și entertainment, suntem convinși că AFI Brașov va fi un proiect de succes, la fel ca AFI Cotroceni și AFI Ploiești”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.