ADOS Fresh și Cooperativa Agricolă Pepeni de Pogoanele organizează „Ziua Cartofului de Câmpie”

ADOS Fresh, un important jucător în producția, ambalarea și comercializarea de cartofi, împreună cu Cooperativa Agricolă Pepeni de Pogoanele organizează „Ziua Cartofului de Câmpie”, prima ediție a evenimentului dedicat inovației în agricultura de cartofi, schimbului de bune practici și promovării produselor românești.

Ne mândrim să deschidem porțile fermelor noastre și să invităm comunitatea să ni se alăture pentru a sărbători și a descoperi agricultura locală.

În data de 22 mai 2024, le dăm întâlnire retailerilor, fermierilor, producătorilor de cartofi, furnizorilor de inputuri, utilaje și prestatorilor de servicii la câmpul de cultură cartofi, în zona limitrofă a localității Pogoanele, județul Buzău.

Participanții vor avea oportunitatea să descopere procesele și practicile inovatoare care stau la baza producției noastre de cartofi de cea mai înaltă calitate.

Evenimentul este format din mai multe componente:

  • expoziție produse, soluții și servicii dedicate producătorilor;
  • prezentare despre importanța agriculturii românești și a consumului de produse locale;
  • prezentarea culturilor de cartofi timpurii;
  • demonstrație practică despre tehnici de plantare;
  • expoziție diferite tipuri de împachetări cartofi;
  • sesiune de business networking.

Prima ediție a evenimentului „Ziua Cartofului de Câmpie” este dedicată unei culturi emblematice pentru ferma noastră și pentru agricultura românească în ansamblu.

Evenimentul este deschis publicului din zona FMCG, marilor retaileri, fermieri, furnizori și colaboratori ADOS Fresh și Cooperativa Agricolă Pepeni de Pogoanele și este o ocazie excelentă pentru participanții pasionați de agricultură să se întâlnească, să creeze parteneriate noi și să se inspire unii de la alții.

Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe https://www.adosfresh.ro/ziua-cartofului-de-campie/ sau puteți obține direct de la echipa ADOS Fresh, prin email : adina@adosfresh.ro și la telefon +40 725 565 057.

 

 

Articolul precedentPrivate Label & Convenience Food Innovation Show, 16 mai 2024, Bucureşti
Articolul următorFerma „Sol și Suflet”: trei ani de inovație pentru autosustenabilitate în agricultura regenerativă românească
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.