Achizitii Materii Prime & Supply Chain, editia I

1278

Prima editie a evenimentului „Achizitii Materii Prime & Supply Chain” a reunit peste 80 de manageri de achizitii si supply chain ai marilor procesatori din industria carnii, a produselor lactate, a bauturilor si a panificatiei, precum si manageri de vanzari din randul furnizorilor de materii prime si materii auxiliare sau reprezentanti ai companiilor de logistica. Printre companiile care ne-au onorat cu prezenta la prima editie organizata in 2013 se numara: Hochland, Danone, Meda, Vel Pitar, Friesland Campina, Scandia, Eisberg, Boromir, Covalact, Kandia, Heidi, Caroli, Albalact, Doly Com, Prodlacta, Unilact, Abator Romsuintest Peris, Bergenbier, Cristim, Ecopack, Fox Com, Heidi Chocolat, Orlando, Kandia Dulce, Transavia, Scandia Foods, Expertarom Foods Ingredients, Kerry Romania, Rondocarton, CEVA Logistics, Novensys, Aptus Software, Biesterfeld Spezialchemie Romania, Brenntag, Sudpack, Elton Corporation, eSupplyChain Portal, Greiner Packaging, Marsal Group, Pentapac etc.

Evenimentul, structurat in trei paneluri de discutii, a debutat cu o sesiune de Business Matchmaking de o ora.

Tematici
I. Evaluarea riscurilor in achizitiile de materii prime si solutii de gestionare a acestora.
II. Cum configuram procesele de Supply Chain pentru a ramane flexibili si a reactiona rapid si eficient la nevoile in schimbare ale pietei/clientilor, la presiunea inovatiei?
III. Inovatii si tendinte in industria materiilor prime auxiliare.

Temele au fost sustinute si dezbatute de cei  13 speakeri: Dorin Maxim, Supply Chain Director Hochland Romania; Edhit Sirbu, Purchasing Manager Danone; Victor Arnautu, Procurement Director Meda Prod; Adriana Palasan, Managing Partner Supply Chain Management Center; Csaba Mozes, Milk Purchasing Manager Hochland; Florin Filote, National Procurement Director la Vel Pitar; Romeo Ivascu, Eisberg; Zoltan Feher, FrieslandCampina; Remus Rogoz, Sudpack Romania; Anca Popescu, Sales Manager Rondocarton; Daniel Baditoiu, Logistic Solutions Manager Novensys; Gabriel Georgescu, Consultant Senior Manufacturing Novensys; Cristian Ofiteru, Country Manager CEVA Logistics.

Testimoniale

Edith Sirbu, Danone Romania: “La conferinta „Achizitii Materii Prime” am avut sansa sa-mi cunosc colegii din FMCG si sa ne impartasim reciproc experienta. M-a impresionat relatia buna dintre participanti – furnizori, cumparatori, consultanti, ceea ce arata ca mediul de afaceri se bazeaza pe profesionalism si respect. In majoritatea prezentarilor s-a  subliniat parteneriatul dintre companii pentru a gasi solutii in rezolvarea problemelor aparute ca urmare a crizei economice. De asemenea, au fost multe exemple care au aratat riscurile la care se supun companiile care nu au o dezvoltare sustinuta si nu isi imbunatesc permanent activitatea. Un aport important in reusita acestui eveniment l-au avut gazdele noastre, echipa Modern Buyer, care prin organizare si atmosfera destinsa ne fac sa asteptam cu nerabdare urmatoarea editie”

Anca Popescu, Rondocarton: “A fost o mare placere sa particip la prima editie a conferintei „Achizitii materii prime” din 19 septembrie 2013. Din punctul meu de vedere, a existat un echilibru perfect intre participanti si temele abordate de catre speakeri. Prezentarile lor au fost foarte sincere, punand accent atat pe avantajele succesului, cat si pe drumul anevoios catre acesta. Desi conferinta a durat intreaga zi, modul in care a fost organizata, subiectele abordate si interactiunea dintre vorbitori si sala au facut ca timpul sa treaca foarte repede intr-un mod placut si util pentru toti cei prezenti. Felicitari echipei Modern Buyer!”

Victor Arnautu, Meda Prod: “Initiativa revistei Modern Buyer” de a aduce fata in fata oameni din achizitiile industriale a reprezentat un real succes. La prima editie, logisticieni, preponderent din industria alimentara, au prezentat si impartasit cu colegii de breasla principiile achizitiilor moderne si mai ales confruntarile la care trebuie sa faca fata zilnic, pentru un proces sinuos si eficient. Informatiile transmise de profesionistii in domeniu au fost interesante, bine structurate si au prezentat imaginea de ansamblu a pietei romanesti la ora actuala. Sustinem acest debut al dezbaterilor legate de achizitiile industriale si preconizam ca, pe viitor, aceasta idee va prinde amploarea cuvenita”.

Conferinta “Achizitii materii prime” a avut loc pe data de 19 septembrie 2013, la Hotel Ramada Parc, Sala Terra.

Parteneri: Rondocarton, Sudpack, Novensys, CEVA Logistics.
Parteneri media: Infoaliment, Fabrica de carne, Fabrica de lapte, Tranzit Logistica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here