5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în România

Prin demararea unui parteneriat cu Frank Buna, 5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory, aducând în România cea mai modernă tehnologie de obținere a cremei de lapte și oferind antreprenorilor o soluție inovatoare pentru eficientizarea afacerilor lor HoReCa.

Cu Latte Art Factory, aceeași echipă dintr-o locație HoReCa poate să vândă cu 30% mai multe produse pe bază de lapte în același interval de timp. Aparatul prepară atât lapte cald, cât și rece, este potrivit pentru orice tip de lapte, inclusiv vegetal și dispune de un display intuitiv pentru alegerea băuturilor preparate.

Totodată, produsul este unul sustenabil – pierderea de lapte se reduce cu până la 20% – și permite respectarea standardelor HACCP, prin igienizarea zilnică rapidă. Un avantaj semnificativ pentru 5 to go este scurtarea termenului de training al angajaților de la 7 la 2 zile, cât și fidelizarea clienților, datorită îmbunătățirii constante a calității produselor.

Cu ajutorul unei tehnologii patentate, aparatul Latte Art Factory transformă în artă prepararea cremei de lapte cu textură și aromă perfecte, lucru care se traduce nu doar printr-o experiență a gustului îmbunătățită pentru clienți, ci și printr-o creștere a productivității în cafenele cu 30%.

În acest moment, aparatul se află deja în 15 locații 5 to go din țară, a fost implementat și în rețeaua Chocolat și este accesibil, prin intermediul 5 to go, pentru întreaga industrie HoReCa din România, restaurante, baruri sau cafenele.

„5 to go se bucură de o prezență puternică în România și ne propunem dublarea afacerii în următorii ani, astfel încât să ajungem la 1.000 de cafenele până în 2027 și să ne extindem în 8 noi piețe europene. Această expansiune rapidă ne face dornici să descoperim soluții noi pentru a asigura o calitate înaltă produselor noastre pe bază de cafea, dar și pentru a ajuta orice antreprenor care deține o locație HoReCa să-și eficientizeze afacerea și să economisească timp, aspect extrem de important în contextul actual al pieței muncii, mai ales atunci când este vorba de echipe mici și de standarde înalte în privința gustului și calității produselor. Cu ajutorul Latte Art Factory le putem oferi pe amândouă, astfel că suntem dornici să introducem această inovație în cafenelele noastre și nu numai, să punem această soluție automată la lucru și să încântăm consumatorii cu servicii mai rapide, gust deosebit și rețete speciale de cafea cu lapte”, spune Radu Savopol, cofondator 5 to go.