5 to go deschide un coffee shop cu drive thru de pe DN1

575
5 to go Drive Thru din zona Nistorești

Lanțul de cafenele 5 to go lansează primul drive thru al grupului și totodată primul și singurul pit-stop de acest gen de pe un drum național, cafeneaua aflându-se pe DN1 București – Brașov, La KM 103 în localitatea Nistorești

“Fie că ești doar în trecere și dorești să achiziționezi rapid o cafea, fie că dorești să faci un popas, un pit-stop, mai de durată, noua cafenea 5 to go lansată în sistem de franciză pe DN1 București-Brașov la KM 103 este o oportunitate de deconectare și relaxare” Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

5 to go Drive Thru din zona Nistorești va oferi în scurt timp clienților săi și posibilitatea de a-și încărca mașina electrică, prin intermendiul unei stații de alimentare destinate mașinilor electrice sau hybrid.

“După o scurtă analiză a pieței și a zonei, am ajuns la concluzia că o stație de alimentare cu energie electrică pentru mașini este mai mult decât necesară pe DN1 București-Brașov. Cum politica 5 to go este indreptată și către conservarea mediului înconjurător, am decis să împlementăm această stație de alimentare cu energie electrică, salutând astfel consumul responsabil de energie și resurse naturale” Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Cu această nouă lansare, 5 to go mai bifează o premiera pe piața de HoReCa din România, noua locație fiind primul coffee shop cu drive thru aflat pe un drum național (DN1) și totodată 5 to go devine primul lanț de cafenele cu 85 de locații pe teritoriul țării.