Yoav Bar este noul CEO al Tuborg România

Tuborg România anunță o schimbare semnificativă în conducerea companiei, prin numirea lui Yoav Bar în funcția de CEO și pe Tzafrir Granat în calitate de membru al consiliului de administrație și lider al transformării în cadrul CBC International, începând cu luna mai.

După succesul înregistrat în timpul celor patru ani de mandat, Tzafrir Granat predă ștafeta în conducerea organizației și își asumă o nouă provocare în cadrul CBC International, cu atribuții-cheie în identificarea și implementarea inițiativelor de transformare strategică.

Tzafrir Granat predă poziția de CEO către Yoav Bar, care se alătură echipei Tuborg România după ce a îndeplinit cu succes rolul de CEO al Muller Dairy România, unde, în ultimii trei ani, a condus operațiunile companiei pe piețele din România, Bulgaria și Moldova.

În ultimii 18 ani, Yoav Bar a avut un rol determinant în cadrul CBC International, acționarul majoritar al Tuborg România și Muller Dairy România, și vine la Tuborg România pentru a superviza realizarea viitoarelor obiective ale portofoliului de mărci ale companiei.

În contextul dinamic și provocator al unei piețe a băuturilor aflată în contracție și continuă transformare, compania vizează atât atingerea obiectivelor sale actuale de business, cât și gestionarea schimbărilor strategice necesare în evoluția și succesul său pe termen lung.

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piața locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield.

Tuborg România are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale.

În prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum și Granini, pe piața băuturilor răcoritoare.

Articolul precedentVernisajul Vinului, Chișinău: Evenimentul se deschide, în premieră, cu o sesiune dedicată mediului de afaceri din retail, horeca și distribuție
Articolul următorPeste 250 de vinuri românești și internaționale disponibile pentru degustare la ediția a șaptea Revino Bucharest Wine Show 2024
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.