Webinar Republica Moldova: „Parteneriat şi responsabilitate pe lanţul de aprovizionare în comerţul alimentar”

Modern Buyer organizează cu suportul Proiectului Agricultura Performantă în Moldova/USAID un eveniment on-line cu tema „Parteneriat şi responsabilitate pe lanţul de aprovizionare în comerţul alimentar din Republica Moldova”. Acesta va avea loc miercuri, 15 Aprilie 2020, la ora 11.00 şi va fi găzduit pe platforma Zoom.

Este nevoie mai mult decât oricând de responsabilitate, eficiență gândire strategică. Fiecare verigă – comercianţi, producători, importatori, distribuitori, companii de logistică – contribuie la procesul vital de livrare a bunurilor de larg consum către consumatorii din Republica Moldova, iar eforturile trebuie să se îndrepte către oferirea de soluţii echitabile către clienţii finali dar şi către părţile ce formează acest lanţ.

Am invitat reprezentanţi din partea mai multor actori din industria de retail şi din FMCG la un dialog deschis cu scopul de a înţelege provocările prin care trec business-urile lor în această perioadă, dar şi pentru a aduce în prim plan idei, acţiuni şi perspective pentru limitarea eventualelor distorsiuni pe lanţul de aprovizionare. Vorbim, aşadar, despre viitor, oportunităţi de dezvoltare a business-ului în această perioadă complicată.

Speakeri confirmaţi până la acest moment:

  • Adrian Lăzărencu, Manager General, Fourchette;
  • Gheorghe Baciu, Owner, Forward International;
  • Vitalie Obrijanu, Owner, Fresh Time;
  • Carolina Linte, Director Executiv, Asociaţia Naţională a Producătorilor de Lapte şi Produse Lactate „Lapte”
  • Alexandru Mîţă, Director Executiv, Ocean Fish Moldova

La evenimentul programat să dureze aproximativ o oră şi jumătate vom invita 100-120 de participanţi on line: manageri din comerţul modern din Republica Moldova, manageri din rândul producatorilor, furnizori de servicii diverse pentru retail si industria FMCG)

Înscrie-te gratuit la eveniment!

Confirmați participarea și înregistrați-vă gratuit la eveniment accesând acest Link. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în procesul de înregistrare sau aveţi întrebări pe marginea celor de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi pe email cristi.brinca@modernbuyer.ro sau maria.hurduc@modernbuyer.ro

Pentru participarea la conferință este necesară descărcarea și instalarea aplicației Zoom (https://zoom.us/ pentru Windows și Mac; disponibilă și în Google Play și App Store).

Vă aşteptăm alături de noi, vom reveni cu alte noutăţi!