Webinar Modern Buyer: Soluţii şi responsabilităţi pe lanţul de aprovizionare în retailul FMCG

509

Modern Buyer organizează vineri, 10 Aprilie 2020, ora 11.00, un eveniment on-line cu tema „Soluţii şi responsabilităţi pe lanţul de aprovizionare în retailul FMCG din România”.

Am invitat patru profesionişti, reprezentanți ai unor companii relevante din piața FMCG – producător/furnizor, distribuitor, comerciant, furnizor de soluţii logistice – pentru a înţelege provocările prin care trec aceste businessuri şi pentru a vedea cum contribuie fiecare pentru a limita distorsiunile din lanțul de aprovizionare.

Vom împărtăși împreună cu speakerii-invitaţi ai primului webinar soluțiile pe care le-au găsit companiile lor, precum şi angajamentele adoptate, fiecare speaker oferind perspectiva proprie privind creşterea calităţii parteneriatului pe lanțul de aprovizionare şi a execuţiei în piaţă.

În plus, în completarea temelor de mai sus, vom aborda cu un alt invitat un subiect de mare actualitate: recomandările lansate de Consiliul Concurenţei cu privire la măsurile pe care companiile le pot implementa pentru gestionarea cât mai eficientă a crizei generate de pandemia de coronavirus, astfel încât să se asigure echilibrul pieţei.

Speakeri confirmaţi:

  • Bogdan Chirițoiu, Preşedinte, Consiliul Concurenței
  • Oana Lungu, Director Achiziţii Food, Kaufland România
  • Gabriel Ivan, Country General Manager, CHEP România
  • Sebastian Păduraru, Sales Director, Whiteland Sales & Marketing
  • Marius Bîcu, Managing Partner la Unilact Transilvania.

Evenimentul va începe vineri, 10 aprilie, la ora 11.00 şi este programat să dureze două ore.

Înscrie-te gratuit la eveniment!

Confirmați participarea și înregistrați-vă gratuit la eveniment accesând acest Link. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în procesul de înregistrare sau aveţi întrebări pe marginea celor de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi pe email cristi.brinca@modernbuyer.ro sau maria.hurduc@modernbuyer.ro

Important: Evenimentul va fi găzduit pe platforma Zoom. Pentru participarea la conferință este necesară descărcarea și instalarea aplicației Zoom (https://zoom.us/ pentru Windows și Mac; disponibilă și în Google Play și App Store).