Vascar lanseaza o noua linie de produse dezvoltata cu Horia Virlan

845

Producatorul de preparate din carne si conserve, Vascar, anunta lansarea unei noi linii de produse ce poarta semnatura Chef-ului Horia Virlan. Noua gama cuprinde patru tipuri de preparate din carne pregatite dupa retete create special de Horia Virlan pentru brandul Moldova in Bucate.

Burgerul de vita Moldova in Bucate este realizat exclusiv din antricot de vita, fara E-uri, fara aditivi. De asemenea, Carnaciorii de casa Moldova in Bucate – in doua variante, simpli si picanti – nu contin nici E-uri, nici aditivi, ci doar condimente naturale si carne de cea mai buna calitate. Gama este completata de Micii taranesti Moldova in Bucate, preparati dupa o reteta speciala, ce respecta cele mai inalte standarde de calitate.

„Suntem bucurosi ca buna colaborare pe care o avem cu Chef Horia Virlan are ca rezultat lansarea unei noi linii de produse Moldova in Bucate. Avem mare incredere in aceste produse pentru ca au toate calitatile pentru a fi pe placul celor mai pretentiosi consumatori: sunt absolut delicioase, dar si sanatoase. De aceea, ne propunem sa dezvoltam in continuare acest segment de semipreparate si carne proaspata la caserola, pe termen mediu si lung”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produsele beneficiaza de un design atragator, dar si de un ambalaj functional si inovator ce permite cresterea termenului de valabilitate la 8-10 zile. Noua gama este deja disponibila in magazinele proprii din regiunea Moldovei, in magazinele traditionale partenere din capitala si, in curand, va fi listata la nivel national intr-unul dintre hipermarketurile partenere.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 20 de magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarketuri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar produce preparate “marca proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl.

In 2016, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.