Vascar a avut afaceri de 20,5 mil. euro în 2019, în creștere cu 13% față de anul precedent

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro, în creștere cu 13% față de anul anterior.

În 2020, compania își propune o creștere importantă a cifrei de afaceri, continuarea investițiilor demarate anul trecut, extinderea portofoliului de produse 100% naturale, din gama Alege natural, fără E-uri, de la Moldova în bucate și deschiderea a cel puțin trei noi magazine proprii în regiunea Moldovei. Bugetul de investiții din 2020 este de 1 milion de euro, sumă alocată în principal pentru creșterea capacității de producție, modernizarea fabricii și extinderea infrastructurii.

„Am reușit să menținem un trend ascendent pentru core businessul nostru, categoriile mezeluri și conserve, cea mai mare creștere în volum fiind înregistrată de categoria conserve, +30%. Pentru noi este o dovadă a faptului că brandurile Moldova în Bucate și Vascar au devenit primele alegeri pentru mulți români, fapt care ne bucură și ne încurajează să fim în continuare inovatori și să creăm produse unice”, precizează Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hipermarketuri și magazine tradiționale partenere. Vascar produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.