Various Brands a deschis un nou magazin în Shopping City Buzău

46

Various Brands, retailerul național cu articole sport, a deschis cel de-al 19-lea magazin pe data de 9 august 2019, în Shopping City Buzău. Iubitorii de mișcare și activități sportive se pot răsfăța cu o selecție impresionantă de itemuri sport de la branduri renumite din domeniu, precum Nike, ADIDAS, Puma, Reebok, New Balance, Converse și multe altele.

“Deși avem și shop online, cred cu tarie că magazinele din zona offline încă au potențial în România, mai ales în sfera pantofilor, unde aspectul trebuie completat de confortul și alegerea mărimii potrivite. Experiența de shopping în magazin poate fi mai plăcută!, a declarat co-ownerul Nicolae Popa.

Pasionații modei street style cu influențe sporty și, mai ales, iubitorii sneakerșilor de orice fel sunt așteptați în noul magazine, pregătit special pentru nevoile și pasiunile lor în materie de fashion.

Mai mult, Various Brands încurajează un stil de viață activ și crearea de experiențe sportive memorabile, așă că fanii sportului practicat de performanță sau de plăcere se pot bucura de cele mai bune echipamente, indiferent de activitățile sportive alese.